rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paz Padilla explota i penja una nova foto per desmentir les crítiques

Va publicar una foto amb una treballadora de la llar que no ha agradat a ningú

Paz Padilla ha explotat i és que últimament cada publicació que fa a les xarxes és objecte de crítica. L'últim cas va tenir lloc fa dos dies quan va publicar en Instagram una foto polèmica amb les dones de la seva casa, on sortia la seva filla Ana i la seva sirventa posant-li el te, i totes amb uns abillaments nadalencs.

  

 

 

Entre aquestes crítiques un usuari li va dir que «Se suposava que venies d'una família humil», i això va molestar molt a la presentadora i humorista. Molesta per les reaccions que havia generat la imatge va voler explicar-se i demostrar que la seva relació amb el servei que l'ajuda amb les tasques de la seva llar és molt familiar segons Vanitatis.

«Segons sembla alguns de vosaltres heu explotat. Us estimo perquè em feu la vida més fàcil. Sou molt bons professionals», ha dit la presentadora en Instagram en una imatge acompanyada amb altres dels seus treballadors. A més, també va tornar a compartir altres imatges d'ella i la seva filla amb la dona que al matí li havia servit l'esmorzar tal com li havien demanat els seus seguidors i així integrar-la a la festa nadalenca. «Aquesta família de bojos us desitja Feliç Nadal», ha escrit la presentadora a la foto.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris