rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Picabaralla entre Xavier Garcia Albiol i Pablo Echenique a Twitter

En una picabaralla a Twitter, Pablo Echenique li ha recordat el moment en què el líder del PP anuncia que dirà cinc paraules i en diu set i comptant fins a tres amb la mà
Xavier Garcia Albiol, durant la presentació de la seva candidatura a Badalona | CatalunyaDiari.cat

 

 

El secretari d'Organització de Podemos, Pablo Echenique, va compartir a Twitter l'acte en què havia participat a Alacant; una jornada de formació i debat amb els militants del partit en el marc de l'inici de les precampanyes electorals de les eleccions municipals del 2019.

 

Per la seva banda, el líder del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, va voler aprofitar el tuit per atacar el representant de la formació morada, traient una notícia falsa que havia circulat mesos enrere per les xarxes i fent referència a la militància de Podemos:

 

 

La resposta d'Echenique no es va fer esperar, i fent referència al lapsus que havia tingut Albiol en anunciar que es tornaria a presentar com a alcaldable a Badalona, va compartir el vídeo en què el líder del Partit Popular de Catalunya anuncia que dirà cinc paraules i n'acaba dient set i comptant tres amb la mà. «Xavier. És perfectament normal que no sàpigues distingir les mentides de la realitat quan encara et costa comptar fins a set. El que no és normal és que no siguis conscient de les teves limitacions i insisteixis a autolesionar-te en públic. Petons», va respondre amb sarcasme Echenique.

 

Tot plegat va tindre un ampli ressò a les xarxes socials que van convertir el líder popular en l'objectiu de sàtira urant unes quantes hores.

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris