Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Quatre pizzeries de Barcelona, entre les deu millors d’Espanya a TripAdvisor

La popular web ha publicat el rànquing amb els 20 restaurants de pizza més valorats pels seus usuaris
Quatre pizzeries de Barcelona figuren entre les deu millors d'Espanya a TripAdvisor | cedida

 

La coneguda web de viatges TripAdvisor ha publicat un rànquing amb les 20 pizzeries d'Espanya més valorades pels seus usuaris. En aquesta llista, encapçalada per la Pizzeria de Claudio a Saragossa, s'hi troben quatre restaurants de Barcelona especialitzats en aquest producte típic d'Itàlia, més concretament de la ciutat de Nàpols. Segons ha explicat la plataforma, per elaborar la llista s'han tingut en compte la qualitat i la quantitat de les ressenyes que han aportat els clients d'aquests restaurants.

 

Quatre pizzeries de Barcelona entre les millors d'Espanya

Neapolitan Authentic Pizza

Ocupant la segona posició, just per darrere de la pizzeria de Saragossa, s'hi troba la Neapolitan Authentic Pizza (NAP). Es tracta d'un petit local especialitzat en pizzes tradicionals napolitanes que ha conquistat amb les seves aromes i els seus sabors a tota la ciutat. Elaboren les pizzes en un forn de llenya tradicional i es poden consumir allà o per portar-les a casa. Tenen dos establiments, un a l'avinguda Francesc Cambó 30 i l'altre al carrer Baluard 69.

 

 

Parking Pizza

Completant el podi del rànquing s'hi troba una altra pizzeria de la ciutat comtal. En aquest cas la Parking Pizza, un local que compta a la seva carta amb sorprenents pizzes elaborades amb productes de primera qualitat i molt variats. L'establiment, ubicat al carrer Londres 98, té un aire industrial amb tres grans taules de fusta per a tots els comensals.

 

 

Pizza Circus

La tercera pizzeria de Barcelona s'ubica a la posició número sis de la llista. Es tracta de Pizza Circus, un restaurant regentat per una família italiana que elabora pizzes artesanes seguint les tradicions i amb productes italians. El local està ubicat al carrer Nou de la Rambla 40.

 

 

Pizza Pazza

Tancant el Top-10 se situa Pizza Pazza, un local petit amb poques taules i una barra des de la qual demanar petites porcions de pizza per endur-se —a Nàpols existeix la tradició d'emportar-se les pizzes i no quedar-se a menjar al restaurant—. Les seves elaboracions estan fetes amb autèntica mozzarella de búfala. L'establiment es troba al carrer Ample 44.

 

Comentaris