rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Rufián ja sabia fa un any com seria l'anunci de la Loteria de Nadal d'enguany

El polític republicà va lamentar que l'espot no li fes cap «homenatge» a Carlos Fabra, que va guanyar diversos premis, i enguany sembla que així ha estat
Rufián ja va preveure que la història de Carlos Fabra acabaria inspirant un anunci de Loteria de Nadal | CatalunyaDiari.cat

 

El tradicional anunci de la Loteria de Nadal és un dels clips més esperats d'aquestes dades, i com és habitual, el d'aquest any ha tornat a general un gran debat a les xarxes socials, on està en boca de tothom. Sota la direcció de Javier Ruiz Caldera, el clip explica la història de Juan, un home que aconsegueix guanyar any rere any el 'Gordo', de forma gairebé màgica. La història recorda moltíssim a la de l'expresident de la diputació de Castelló, Carlos Fabra. 

 

 

El més curiós, però, és que els usuaris han descobert que Gabriel Rufián ja es va avançar ara fa un any, i va preveure que l'anunci de la Loteria acabaria inspirant-se en la història del polític popular, famós per haver guanyat diversos premis. «Un any més sense homenatge a Fabra a l'anunci de la Loteria de Nadal», va escriure el 13 de novembre de 2017 Rufián, un missatge que ara els seus seguidors han recuperat. 

 

Les xarxes socials li donen la raó a Rufián

Més enllà d'això cal dir que els usuaris no han dubtat a omplir Twitter de missatges irònics sobre l'anunci d'aquest any. Amb una simple cerca podem trobar a la popular xarxa social molts 'memes' amb Carlos Fabra com a protagonista, i persones que tenen clar que el polític ha estat la inspiració dels creadors de l'espot. A continuació us deixem alguns dels millors:  

 

 

 

 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris