ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Rufián escriu un tuit sobre la ‘Roja’ que fa embogir les xarxes

L’escrit ha causat sensació i ha fet que fins i tot hi hagi antiindependentistes que li hagin donat la raó al polític
Gabriel Rufián | efe

 

 

Gabriel Rufián, a banda de ser un dels polítics que més controvèrsia causa en l’esfera espanyola –fent passar més d’un mal tràngol a representants d’altres partits– a causa de la seva habilitat per ficar el dit a la llaga que més cou, és també una de les figures que més revolt provoca a xarxes socials.

Rufián, un referent de l’independentisme a les xarxes

Així doncs, al llarg dels últims mesos ha estat protagonista moltes vegades a causa dels dards enverinats que, de tant en tant, llança per xarxes socials, i que la majoria de vegades s’han arribat a fer virals.

 

Alguns d’ells són tan mítics que sempre es quedaran gravats a la nostra retina, com per exemple aquell que clamava: «Monolingües castellanoparlants excloents tractant de monolingües catalanoparlants excloents a bilingües castellanoparlants».

 

 

També ha aprofitat per carregar amb força contra les forces polítiques del PP i Ciutadans, englobant-los dins la mateixa llista de diverses marques originals i les seves equivalents marques blanques, o fent declaracions del tipus «Rivera és més de governs ‘Franconstein’»., en referència a la moció de censura presentada contra l’executiu de Mariano Rajoy.

 

«De Gea se’n va amb una parada més que Kepa i Reina»

Ara, ‘La Roja’ ha estat l’eix vertebrador de la nova crítica del polític d’Esquerra Republicana. I és que, després del fracàs estrepitós de la Selecció Espanyola de Futbol contra l’amfitriona Rússia, Twitter es va convertir en el lloc perfecte perquè la gent bolqués tota la seva ràbia i les seves frustracions.

 

 

Així doncs, Rufián va escriure una piulada on feia públiques les seves conclusions sobre la jornada d’ahir: «De Gea se’n va amb una parada més que Kepa i Reina. Casillas s’engrandeix a cada Mundial. Que 2 dies abans de Qatar el Madrid tingui entrenador. Gil pagava als 90 per fer fora a entrenadors per calentons, i avui també es paga. Gràcies eternes a una enorme generació».

Va rebre molt suport a Twitter pel seu comentari

Amb aquestes paraules, el polític mostrava la seva afició per l’esport rei, i el seu suport incondicional a una Espanya que, ni va saber aprofitar una ocasió d’or, ni va ser capaç de plantar cara a un dels rivals més assequibles.

 

El que més crida l’atenció és que, malgrat que sempre hi haurà els típics ‘haters’ que ho criticaran tot encara que estiguin d’acord amb ell, hi va haver molta gent que va aprofitar el tuit de Rufián per esmenar la sorpresa sobre el fet que, per primera vegada, estaven d’acord amb l’opinió del català. 

 

 

 

 

Comentaris