TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Els seguidors d’Amaia pateixen perquè se la veu molt prima en una foto a Instagram

La guanyadora d'OT ha publicat una fotografia de cos sencer, i els seguidors han notat quelcom estrany
Amaia Romero, guanyadora d'Operación Triunfo | Instagram

 

Ningú dubta que les xarxes socials son una excel·lent eina de comunicació, però sovint generen una sèrie de prejudicis i malentesos que poden provocar un gran maldecap, sobretot per qui penja la publicació. Els personatges públics ja saben a què s'exposen, però hi ha vegades en què se sobrepassen els límits.

 

És el que ha passat amb Amaia, guanyadora d'OT, representant d'Espanya a Eurovisión i una de les joves més estimades del país. Amaia és molt activa a les xarxes socials i fa poc va penjar una imatge a Instagram per ensenyar el seu nou look. Els seguidors no van trigar a mostrar la seva preocupació per com estava de prima la cantant.

Una foto d'ella ensenyant 'look' fa preocupar les xarxes

Des de que va sortir 'Operación Triunfo' per primera vegada, la jove de Pamplona s'ha convertit en protagonista indiscutible de l'actualitat mediàtica, sigui pel seu talent o per la seva relació amorosa amb Alfred. Ara ha tornat a ser protagonista per una publicació d'allò més innocent, amb una peça de roba de la marca barcelonina Paloma Wool.

 

 

Molts dels comentaris que han deixat els usuaris han estat: «Amaia, no et deixis emportar per la moda d'estar prima. Les teves corbes proporcionades eren meravelloses. Ara em preocupa veure't així. Vés amb compte» o «T'has aprimat molt, però no t'aprimis massa que és perillós».

 

D'altres, en canvi, han donat un cop de mà a la cantant i treien ferro a tot el rebombori. «Per mi, molts sou uns dramàtics. És normal que s'aprimi, està de fira i va d'un costat a l'altre», deia un usuari, mentre que un altre afegia: «És normal amb el ritme de vida que porta».

Aitana també va ser jutjada pel seu cos

Fa poc temps li va passar quelcom semblant a Aitana, una altra de les concursants més populars d’’Operación Triunfo’. L’exitosa cantant i autora de ‘Lo Malo’ va haver de retirar la publicació per l’allau de comentaris que va rebre sobre el seu cos. «Holi! He esborrat el post pel simple fet que he vist alguns ‘directs’ que m’han fet molt de mal. Tocant temes que a mi em fan mal», va afegir.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris