rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🔴 Cues de més d'11 km a l'AP-7 al Vallès per un accident

‘WhatsApp’ presenta la seva nova funció: les videotrucades grupals

La companyia ha fet pública aquesta decisió mitjançant el seu blog personal, on també explica com funciona
Whatsapp prepara més novetats. | Whatsapp

 

 

Totes aquelles persones que visquin enganxades al telèfon mòbil i, més concretament, a l’aplicació de missatgeria instantània ‘WhatsApp’, estan d’enhorabona. La companyia acaba d’afegir una nova funció al seu servei, i a partir d’ara les videotrucades grupals passen a ser una realitat

 

La notícia no ve del tot de nou, ja que el passat mes de maig la companyia feia pública la seva intenció de dissenyar aquesta nova eina abans que l’any arribés a la seva fi. Doncs bé, sembla que el moment ha arribat abans que qualsevol s’ho esperés i, des d’aquest moment, la funció està disponible a tots els mòbils Android i Apple.

 

Videotrucades de fins a quatre persones

Per tots aquells que puguin tenir dubtes, o bé els faci por improvisar per si el seu telèfon pateix algun tipus d’avaria, WhatsApp té la solució: al seu blog oficial podem trobar l’explicació de com fer anar la nova funció.

 

Realment, és ben senzill, ja que tan sols cal iniciar una videotrucada amb qualsevol dels nostres contactes, i prémer el botó ‘afegir participants’, situat a la part superior de la pantalla. Les converses poden ser de fins a quatre participants, de manera que podem parlar a la vegada amb tres dels nostres amics, familiars, coneguts, etc. 

 

WhatsApp contra les ‘fake news’

Però aquest no és l’únic canvi que la companyia té previst de dur a terme. I és que WhatsApp està disposat a posar fi d’una vegada per totes a les fake news, i d’aquesta manera augmentar la seguretat de l’aplicació. Avui en dia segueixen pensant mesures per contrarestar aquesta problemàtica, tot i que és probable que implementin un número límit de vegades que es pot reenviar un missatge.

 

Malgrat tot, encara no hi ha res assegurat, així que caldrà esperar per saber-ho del cert. Mentrestant, haurem d’estar ben atents a possibles estafes i enganys, com l’últim cas, relacionat amb les pàgines d'adults, en el qual l’usuari rebia un missatge d'un número desconegut que deia: «Hola, bones, el teu número de WhatsApp està registrat per un mes en dues pàgines d'adults». Evidentment, la notícia era mentida, però et feia creure que, si et volies donar de baixa, havies de trucar a un número... I, quan ho feies, ja havies begut oli. 

 

Aquesta, però, no és la primera ni l'última notícia falsa que ha circulat per l’aplicació durant els últims mesos. A mitjans del mes passat, la Policia Nacional va haver d’avisar via xarxes socials d’un intent de crear alarma social: Segons el fals rumor, el nivell d'alerta terrorista a Espanya havia pujat fins a l'amenaça d'atemptat imminent. Aquesta informació va fer que la Policia rebés moltes consultes per saber si era veritat, fet que va provocar que haguessin de sortir a desmentir-ho: el nivell d'alerta antiterrorista segueix mantenint-se en el número 4.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris