rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

Twitter s'omple de mems sobre la falsa alarma de bomba a l'estació de Sants

La sivella en forma de granada ha generat un gran nombre de bromes
Les xarxes han demostrat un cop més que el seu sentit de l'humor | Twitter

 

Tot i els moments de tensió que s’han viscut durant bona part del matí a les estacions de Sants, a Barcelona, i d’Atocha, a Madrid, hi ha hagut qui ha tingut temps per fer broma de l’assumpte. Un cop més les xarxes han comentat a la seva manera una de les notícies del dia, utilitzant un dels seus recursos humorístics estrella, els mems.

 

Era al voltant de les nou del matí, quan es confirmava que els Mossos havien tallat la circulació de trens a l’estació barcelonina per un possible explosiu. Minuts després, la Policia Nacional acabaria trobant a Madrid la propietària de la maleta amb l’objecte sospitós, que acabaria sent una sivella en forma de granada. Aquesta falsa alarma ha despertat l'enginy dels tuitaires. 

 

Les xarxes s’omplen de mems sobre la sivella en forma de granada

Els comentaris sobre l’original cinturó que duia la passatgera del tren AVE entre Barcelona i Madrid no s’han fet esperar. Molts d’ells han qüestionat que tingui bon gust per vestir. Uns altres han ironitzat amb la granada de la seva sivella, ens han mostrat on es pot adquirir aquest curiós complement o han identificat al possible propietari d'aquesta. 

 

Els Mossos investiguen el problema amb la seguretat privada a Sants

L’error del protocol de seguretat, que ha provocat que els vigilants hagin trigat 30 minuts a avisar a la policia, ha dut als Mossos a obrir una investigació. El cos policial vol aclarir que ha fallat a Adif perquè s’hagi produït aquesta negligència que podria haver acabat en tragèdia si l’artefacte explosiu arriba a ser real.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris