Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roldán, la portaveu al Congrés en substitució d'Arrimadas

Lorena Roldán tanca la porta a una coalició de Cs amb el PP a Catalunya

La líder de Ciutadans manté que no es reunirà amb Torra fins que no tregui la pancarta dels presos i exiliats

Roldán, la portaveu al Congrés en substitució d'Arrimadas
Lorena Roldán tanca la porta a una coalició de Cs amb el PP a Catalunya | Cedida

La cap de files de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha tancat la porta a una coalició amb el PPC a Catalunya en unes futures eleccions al Parlament.

En declaracions a Catalunya Ràdio aquest dimarts al matí, Roldán ha rebutjat la fórmula d’Espanya Suma -una proposta del PP per unir-se a Cs en uns possibles nous comicis al Congrés. «El que no farem serà diluir-nos en una coalició, els projectes de Cs i PPC són diferents», ha constatat la candidata del partit taronja. D’altra banda, Roldán manté que no es reunirà amb el president del Govern, Quim Torra, fins que no tregui la pancarta dels «presos polítics» i «exiliats» de la façana de Palau.

Càrregues a Twitter contra Quim Torra

La líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, ha carregat durament a Twitter contra el president de la Generalitat, Quim Torra, després que el cap de l'executiu hagi dit que aposta per la «confrontació pacífica i democràtica amb l'Estat» i hagi esperonat els independentistes a «arriscar».

«No estan satisfets amb tot el mal que han fet a Catalunya. Volen més. Fins quan, senyor Torra?», ha afirmat en una piulada. Roldán, però, també s'ha dirigit al president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, a qui ha preguntat també «fins quan» deixarà que els independentistes actuïn. «A Cs no permetrem que el separatisme continuï xafant els drets de tots. Ho tornarem a frenar», ha sentenciat Roldán.

També et pot interessar...