Atropellen un nen de 7 anys a Cambrils en un pas de vianants

L'incident va succeir durant el dijous, 8 d'agost | La Policia Local de Cambrils va soc贸rrer al menor
Un nen va ser atropellat a l'avinguda Diputaci贸 de Cambrils | PL Cambrils

 

Gran ensurt a Cambrils durant aquest passat dijous, 8 d'agost. Un nen va ser atropellat mentre creuava un pas de vianants del municipi de la Costa Daurada. L'ambul脿ncia del Sistema d'Emerg猫ncies M猫diques (SEM) va evacuar al menor d'edat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

 

L'atropellament, a l'avinguda Diputaci贸

El servei d'emerg猫ncies va rebre l'av铆s de l'incident als voltants de dos quarts de set de la tarda. L'alerta va ser donada per l'atropellament d'un nen de 7 anys a l'al莽ada del n煤mero 87 de l'avinguda Diputaci贸 de Cambrils.

 

Quan el nen anava a travessar el carrer pel pas de vianants, acompanyat d'un home de 23 anys, va ser colpejat per un vehicle. En conseq眉猫ncia de l'accident, la Policia Local de Cambrils i el Sistema d'Emerg猫ncies M猫diques van anar fins al lloc dels fets per soc贸rrer al menor. Tot seguit va ser evacuat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, amb pron貌stic lleu.

 

 

La Policia Cambrilenca recomana als conductors extremar les precaucions quan hi hagi un pas de vianants. D'altra banda, per貌, crida l'atenci贸 als vianants, ja que en passar-hi per un, hi ha prioritat, per貌 s'ha de mirar a costat i costat abans de creuar.

 

Tamb茅 et pot interessar...

Comentaris