Els 10 bebès que esperem en aquest 2021

Actrius, models, cantants i 'influencers' esperen l'arribada dels seus fills

Imatge d'arxiu dels peus d'un nadó
Els 10 bebès que esperem en aquest 2021 | Pixabay

Tot i que el 2020 ha estat complicat per a tothom, també ha regalat moments molt bonics. Són moltes les celebritats que han anunciat el seu embaràs al llarg d'aquest any i que coneixeran als seus nadons en 2021.

Sandra Gago

Sandra Gago i el seu marit, Feliciano López, seran una de les primeres parelles a donar la benvinguda al seu nadó. Recordem que ho van fer públic a principis d'aquest 2020 en la portada d'una coneguda revista. El fill de la model i del tenista arribarà durant les pròximes setmanes.

Beatriz Trapote

En 2021, Beatriz Trapote i Víctor Janeiro li donaran la benvinguda a la seva tercera filla, Brenda. El matrimoni assegura estar molt «il·lusionats» amb el nou embaràs de l'empresària, una feliç notícia que va arribar tan sols uns dies després de la mort d'Humberto Janeiro.

María Adánez

El passat mes d'octubre, María Adánez va anunciar a través de les seves xarxes socials que estava esperant el seu primer fill. Des de llavors, l'actriu ha utilitzat el seu compte d'Instagram per anar explicant tots els detalls del seu embaràs. María Adánez i la seva parella, el metge Ignacio Hernández Medrano, coneixeran el seu fill, Claudio, el pròxim estiu.

Alba Carrillo

Alba Carrillo ja ha fet públic el seu embaràs. El seu fill Lucas, fruit de la seva relació amb Fonsi Nieto, es convertirà en germà gran en uns mesos. El nadó en camí serà el primer fill que tingui amb la seva actual parella, el periodista i copresentador de 'Cuatro al día' Santi Burgoa.

Paula Echevarría

El passat mes de setembre, Paula Echevarría va confirmar estar embarassada del seu primer fill amb Miguel Torres. «Estem molt feliços de poder compartir amb tots vosaltres aquesta gran notícia... en uns mesos serem un més!», va anunciar a les seves xarxes socials junt amb una imatge en la qual apareixen ella, la seva parella i la seva filla, Daniela, fruit de la seva relació amb el cantant David Bustamante. Així doncs, Echevarría i Torres li donaran la benvinguda al seu primer fill en comú el pròxim mes de març.

Edurne

El primer fill d'Edurne i David de Gea també arribarà el pròxim any. La parella va anunciar la feliç notícia en les seves xarxes socials amb una imatge d'un biberó al costat del micròfon de la cantant i els guants del porter.

Isabel Jiménez

La presentadora d'Informatius Telecinco espera l'arribada de Dani, el seu segon fill, durant les pròximes setmanes. «Espero un nen i us donaré la primícia: es dirà Dani! Estic encantada perquè Hugo tindrà un company de joc i un amic inseparable», va manifestar Isabel Jiménez l'octubre passat a les seves xarxes socials.

Ariadne Artiles

Al novembre, Ariadne Artiles va confirmar amb una publicació al seu compte d'Instagram que està embarassada. Amb una filla que acaba de fer tres anys, la model i José María García Fraile es convertiran en família nombrosa després de l'arribada de les bessones que venen en camí.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski i el seu marit, Sebastian Bear-McClard, també es convertiran en pares del seu primer fill aquest pròxim any. La model va protagonitzar una sessió de fotos amb Cass Bird per a la versió americana de 'Vogue' per anunciar el seu embaràs. A l'article, Emily Ratajkoski assegura que han decidit no revelar el sexe del nadó fins que neixi.

Sara Sálamo

Isco Jr i Theo, els fills del futbolista Isco Alarcón, també es convertiran en germans grans en uns mesos. El passat mes de juliol, Sara Sálamo va anunciar estar embarassada del seu segon fill, un nen que arribarà a mitjans del 2021.


Comentaris

envia el comentari