Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El temporal marxa aquest dijous amb un temps molt més tranquil

Dia força assolellat però amb núvols alts i prims arreu que a la tarda aniran a més per Ponent on poden caure alguns ruixats

Canvi radical en el temps aquest dijous. El temporal que ens ha afectat aquestes últimes hores el deixem enrere després de deixar autèntics aiguats a Catalunya i provocar 10 morts a Mallorca. Tindrem un dia força assolellat però amb un tel de núvols alts i prims que enterboliran el cel. A més, a la tarda la nuvolositat anirà a més per Ponent i s’esperen alguns ruixats a les comarques de Lleida, si bé seran poca cosa en general. Els xàfecs poden arribar a altres comarques interiors al vespre i nit però més desgastats.

Pel que fa a les temperatures, tindrem un ambient molt més agradable amb màximes que pujaran arreu, mentre que l’estat del mar millorarà, tot i que encara hi haurà onatge i mar de fons, sobretot a la costa de Barcelona i Girona. Res a veure, doncs, el temps que tindrem dimecres amb el que farà aquest dijous.

Temperatures amunt amb ambient molt agradable

Les temperatures pujaran amb més ganes aquest dijous i al centre del dia tindrem un ambient en general molt agradable i inclús càlid en alguns sectors. No seria estrany veure mànigues curtes a migdia en alguns punts de la meitat sud, on la sensació serà més càlida del normal per l’època.

En resum, les màximes es mouran en general entre els 22º i els 27º, si bé seran una mica més baixes al Pirineu, on en el millor dels casos s’arribarà als 24º. Durant la nit, l’ambient serà una mica més fresc que no pas l’anterior matinada, amb molts valors que es mouran entre els 10º i els 15º. Farà fred en alguns punts de l’interior i de muntanya.

Quin temps farà pel cap de setmana llarg?

Aquest cap de setmana per molts té tres dies de festa. De divendres a diumenge, molta gent té plans per marxar fora o aprofitar els dies. Hem de dir que el temps aguantarà força divendres, quan farà sol en general, i dissabte, tot i que ja arribaran bandes de núvols. La mala notícia és que el diumenge sembla que serà un dia passat per aigua. Ho anirem seguint.