Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Poblet i Pere Segura durant l'acte central de la candidatura

Més de 1.500 persones donen suport a Pere Segura en l'acte central de campanya

El candidat de Vila-seca Segura va demanar el vot pel pròxim 26 -M «per aconseguir entre tots la ciutat que somniem»

Josep Poblet i Pere Segura durant l'acte central de la candidatura
Josep Poblet i Pere Segura durant l'acte central de la candidatura | cedida

 

El Centre de Convencions de PortAventura va acollir el vespre d’aquest dijous, 17 de maig, l’acte central de campanya de la candidatura de Vila-seca Segura. Més de 1.500 persones van assistir en aquest acte i van mostrar el seu suport al seu candidat a l’alcaldia, Pere Segura. La presentació oficial de la llista va omplir de gom a gom un espai que va ser «el reflex de la Vila-seca actual».

Pere Segura encapçala una llista formada per gent heterogènia, amb sensibilitats diferents, de totes les edats i tots els barris. Tots plegats conformen un equip on sumen experiència i innovació. Envoltat d’un públic molt divers i que li va donar tot el seu suport, Pere Segura va resumir els punts essencials del seu programa electoral i va demanar el vot pel pròxim 26 de maig «per tal d’aconseguir entre tots la ciutat que somniem».

Vila-seca Segura celebra l'acte central de campanya
Vila-seca Segura celebra l'acte central de campanya | cedida

 

«Aconseguir entre tots la ciutat que somniem»

Més de 500 persones consultades han participat en l’elaboració del programa electoral de Vila-seca Segura, que s’estructura en vuit eixos essencials. El primer punt, sota el títol «Una ciutat de tots i totes, amb un bon govern», se centra en la governança i participació ciutadana. El segon punt, «Una ciutat còmoda, sostenible i amable», tracta sobre territori i sostenibilitat. En tercer lloc hi ha el punt «Una ciutat que escolti els problemes i ajudi als qui ho necessitin», sobre l’acció social.

El quart punt, «Una ciutat amb tots els nivells educatius de qualitat i accessibles a tothom» fa referència a l’ensenyança i universitat. «Una ciutat que visqui la cultura i les tradicions amb totes les generacions» és el nom del cinquè punt, centrat en els projectes culturals. En sisè lloc, «Una ciutat que promogui la salut amb activitats esportives i els seus valors associats», respecte les polítiques al voltant de l’esport a Vila-seca. El setè punt, «Una ciutat que impulsi l’economia com a base de l’ocupació i el benestar col·lectiu» tracta tots els aspectes relacionats amb l’activitat econòmica i el comerç. El vuitè i darrer punt, «Una ciutat que sigui segura i amb qualitat de vida», explica els projectes sobre seguretat i protecció civil.

Més de 1.500 persones donen suport a Pere Segura en l'acte central de campanya
Més de 1.500 persones donen suport a Pere Segura en l'acte central de campanya | cedida