Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els veïns s'han concentrat per donar suport a la família de la dona desapareguda

Més de 200 veïns es concentren en record de Janet Jumillas

La família ha organitzat aquesta concentració silenciosa ininterrompudament cada dimecres aquest dos últims mesos

Més de 200 veïns de Viladecans, al Baix Llobregat, han omplert aquest dimecres al vespre la plaça de la Vila del municipi, davant de l'ajuntament, en record a Janet Jumillas, desapareguda a mitjans de març a Cornellà de Llobregat. Durant els últims dos mesos, la família ha organitzat aquesta concentració silenciosa ininterrompudament cada dimecres per condemnar la desaparició i reclamar la troballa de la dona. 

Aquest cop, però, la resposta dels veïns ha estat superior a la d’altres setmanes, ja que la concentració ha coincidit amb la troballa d’un cadàver al Prat de Llobregat que tot indica que seria el de Jumillas. La família ha agraït l’escalf d’amics i coneguts, mentre  ha insistit a demanar «respecte» per la investigació policial, ja que l’autòpsia encara no ha pogut confirmar amb certesa la identitat del cos a causa de l'elevat estat de descomposició en què es va trobar. 

Els familiars es queixen de la falta d'informació

La cunyada de Janet ha estat l'encarregada de fer de portaveu dels familiars de la desapareguda i ha aprofitat l'acte per criticar que es van assabentar pels mitjans de comunicació de la troballa d'un cos que van fer ahir uns operaris en un descampat d'El Prat de Llobregat. També ha aprofitat per dir que «la investigació policial sobre la desaparició continua en marxa» i demana «prudència» perquè encara no s'ha pogut confirmar que el cadàver trobat sigui el de Janet. 

«En un 99% és ella»

L'advocat de la família de Janet Jumillas, Jorge Albertini, ha explicat que estan a l'espera de la confirmació oficial que el cadàver trobat és el de Janet però ha considerat que «en un 99% és ella». Albertini ha explicat que el cas és «estrany, curiós» i per tant, si es confirmen algunes de les línies d'investigació que actualment estan obertes creu que hi hauran més detencions de persones implicades

Sobre el principal sospitós del cas, Aitor G. P., que es troba en presó preventiva, ha assenyalat que «espero que aviat declari i que expliqui tot allò que sap. Hi ha molts indicis que l'inculpen directament, espero que digui la veritat».

També et pot interessar...