Janet Jumillas va morir per un tall al coll i després de rebre diversos cops al cap

L'autòpsia ha confirmat aquest dijous a primera hora que el cadàver trobat correspon al de Janet Jumillas

Descampat on s'ha trobat el cos de Janet Jumillas
El cos trobat, i que podria ser el de Janet Jumillas, estava enterrat en un sot entre dos arbres | Cedida

Després que els forenses hagin passat tot el matí practicant l'autòpsia al cos que es va trobar dimarts a la tarda a un descampat d'El Prat de Llobregat, s'ha determinat que que la dona va morir per un tall al coll i després de rebre diversos cops al cap. El cadàver, que segons han confirmat els Mossos és el de Janet Jumillas, va ser trobat per uns operaris de l'Ajuntament mentre realitzaven tasques de neteja a la zona abandonada.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

L'autòpsia però ha revelat que la dona de 39 anys presentava un profund tall al coll i que havia rebut diversos cops al cap. No obstant això, els forenses no han pogut determinar la causa exacta de la mort perquè el cos presenta un avançat estat de descomposició. El cos estava ocult en un forat d'uns 4 metres de profunditat i 30 metres de longitud.

No s'ha pogut identificar formalment a la dona

Els metges de l'Institut Legal de Medicina Forense de Catalunya no han pogut confirmar la identitat de la veïna de Viladecans desapareguda fa més de dos mesos. És per això que els metges hauran de reconstruir les empremtes dactilars o bé practicar proves d'ADN per poder confirmar que la dona trobada és Janet Jumillas.

D'altra banda, segons fonts dels investigadors, tots els elements trobats al solar confirmen que el cos és el de Janet, fins i tot la roba que duia el cadàver té elements que coincideixen amb la de la desapareguda.

La família de la dona de 39 anys desapareguda va ser avisada ahir a la tarda de la troballa. Ara, espera impacient que els investigadors puguin confirmar la identitat del cos per poder donar-li sepultura i enterrar-la al costat dels seus dos germans, morts durant aquest últim mig any. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari