Els Mossos troben el cadàver de Janet Jumillas en un descampat del Prat de Llobregat

Segons 'La Vanguardia', els serveis funeraris han traslladat el cos de la dona fins a l'Institut Anatòmic Forense per dur a terme l'autòpsia i confirmar la seva identitat

El cos sense vida de Janet Jumillas ha aparegut en una nau del Prat de Llobregat
El cos sense vida de Janet Jumillas ha aparegut en una nau del Prat de Llobregat | Cedida

Els Mossos d'Esquadra estan investigant l'aparició d'un cadàver en un solar de grans dimensions situat al carrer Major del Prat de Llobregat, que finalment ha resultat ser el de la desapareguda Janet Jumillas, segons ha avançat aquesta tarda 'La Vanguardia'. Aquest és el segon cadàver que han trobat a Barcelona en el dia d'avui, després que aparegués un amb evidents signes de violència en un bar del centre de la ciutat comtal. 

El cos presenta importants signes de deterioració

El cadàver ha estat trobat, aquest dimarts a la tarda, per operaris que treballaven al solar del carrer Major on es disposaven a realitzar unes obres. El cos, que presenta un estat de deteriorament important i senyals d'haver estat durant un període llarg de temps a la intempèrie, ha estat trobat en un forat, envoltat amb plàstics i tapat amb matolls i vegetació, segons avança 'el Periódico'. D'altra banda, el lloc on ha estat trobat el cos formava part del llistat que tenien els investigadors, ja que havien aconseguit geolocalitzar el mòbil del principal sospitós dies després de la desaparició de Janet.

Ara per ara, agents de la Policia Científica i de la Unitat Central de Desapareguts dels Mossos d'Esquadra es troben en el lloc on ha estat localitzat el cadàver de la dona que podria ser la desapareguda Janet Jumillas, ja que ha estat trobada en solar de la ciutat d'on és veí el principal acusat per l'assassinat de la dona de Viladecans.

Segons ha informat 'La Vanguardia', els agents de policia no han tingut cap dubte sobre la identitat del cos sense vida trobat aquesta tarda i, finalment, dos agents dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al domicili dels pares, i de l'únic germà que queda viu, de Janet Jumillas per comunicar-los que finalment han pogut trobar la seva filla. Per la seva banda, al voltant de les 20.30 hores, els serveis funeraris han traslladat el cadàver fins a l'Institut Anatòmic Forense per dur a terme l'autòpsia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari