Aitor està acusat d'assassinar a Janet i amagar el seu cos

El presumpte assassí de Janet va repintar el pis per ocultar les taques de sang

El principal acusat pel crim va fer tot el possible per esborrar i amagar les proves

Amb el pas de les hores van sortint a la llum més detalls sobre l’assassinat de Janet Jumillas  en mans d’Aitor, de 33 anys i veí de Cornellà que va ser enviat a presó com a principal acusat per un delicte d’homicidi i ocultació de cadàver. Ara, després de saber que els Mossos d’Esquadra van trobar pals de fregar amb sang de la víctima a les escombraries, també han informat que el presumpte assassí hauria repintat el pis on es va cometre el crim.

El principal acusat va repintar el pis per ocultar la sang

Un cop s’ha aixecat el secret de sumari, els detalls de la desaparició i assassinat de Janet estan sortint a la llum i, segons han informat en ‘El Caso’,  l’home va intentar netejar l’escena del crim i, fins i tot, va pintar el pis on els investigadors dels Mossos d’Esquadra creuen que es va cometre l’assassinat.

Els investigadors van trobar restes de sang, al domicili del principal sospitós, que estan sent analitzades
El presumpte assassí de Janet va pintar part del pis per ocultar les restes de sang de la dona | CEDIDA

Els agents van trobar restes de sang al pis d’Aitor, fet que el va assenyalar com a principal autor del crim. A més a més, en un cubell d’escombraries proper al domicili en qüestió van trobar diversos objectes entre els quals es trobaven  tres pals de fregar tacats de sang de Janet, i també diversos vidres que van resultar ser els de les ulleres de la dona, juntament amb una corda amb cabells de la desapareguda i uns guants de làtex.

Tot indica que el presumpte assassí va intentar desfer-se de les restes de sang de Janet tot netejant el pis i, per esborrar les taques de les parets,  també va pintar part del domicili, segons han indicat les declaracions de la policia científica. Ara per ara, la investigació continua i els agents esperen que Aitor comenci a col·laborar i així aconseguir trobar finalment el cadàver de Janet Jumillas.  

També et pot interessar...