Els investigadors van trobar restes de sang, al domicili del principal sospitós, que estan sent analitzades

El principal acusat d'assassinar Janet Jumillas va netejar amb lleixiu la sang

Els Mossos segueixen el rastre del telèfon per delimitar la zona on buscar el cos

Durant el registre del domicili d'Aitor G.P. l'acusat d'homicidi i d'ocultar el cos de Janet Jumillas, els agents de la policia científica van trobar restes de sang en una paret que només eren visibles gràcies a la llum forense perquè havien estat esborrades i netejades amb lleixiu, segons ha avançat el mitjà 'ABC'.

Gràcies a aquestes restes, els de la científica  han pogut concretar el crim en aquesta zona de la casa i per tant sospiten que l'arma del crim podria ser una arma blanca o bé un objecte petit  però molt contundent. Després de cometre l'assassinat, el detingut s'hauria desfet del cos tot i que aquest es nega a confessar què va fer amb el cos de Janet i nega també que la seva amiga hagués estat, el dia de la seva desaparició, a la seva casa.

Aitor està acusat d'assassinar a Janet i amagar el seu cos
Aitor està acusat d'assassinar a Janet i amagar el seu cos | Cedida

 

Els investigadors han intervingut el telèfon d'Aitor

Segons han indicat fons de la investigació, Aitor devia una petita quantitat de diners a Janet tot i que es desconeix si aquest va ser el motiu que va portar a la desapareguda a anar a casa del detingut el dia dels fets.  La casa de l'acusat està a pocs metres d'on es va trobar el cotxe intacte de Janet.

El jutge va ordenar que s'intervingués el telèfon del principal sospitós tot i que les converses que han pogut consultar no han aportat llum al cas. D'altra banda però, van permetre als Mossos donar amb el segon detingut, Cristian K. M., actualment en llibertat però acusat d'encobriment. Aquest últim va declarar davant del magistrat i va indicar que coneixia a Janet perquè tots formaven part del mateix grup d'amics però en tot moment va negar la seva participació en el crim. La seva declaració però haurien aportat dades «creïbles» que fan pensar que Cristian desconeixia que estava ajudant al seu amic Aitor a desfer-se de les proves.

Ara per ara la investigació se centra a  rastrejar el mòbil del sospitós i els seus moviments, a través de repetidors, per poder delimitar les zones de cerca  del cos de la desapareguda Janet Jumillas a qui se li va perdre la pista el passat mes de març.

Altres notícies relacionades