Es van trobar restes de sang de Janet Jumillas a casa d'un dels detinguts

La tragèdia de la família Jumillas: perden tres fills en menys d'un any

Actualment hi ha dos arrestats sospitosos de la desaparició i mort de Janet Jumillas

La desaparició d'un fill és un dels cops més durs que pot viure un pare o una mare. Janet Jumillas va desaparèixer a Cornellà del Llobregat el passat 13 de març, i de moment només hi ha males notícies. Recentment, els Mossos d'Esquadra han trobat elements que confirmarien que Janet Jumillas no està viva. Els investigadors van localitzar restes de sang a casa d'un dels dos sospitosos detinguts. Tot i que encara falta la confirmació oficial del laboratori, tot apunta al fet que es tracta de restes biològiques de la desapareguda.

Per desgràcia, però, la desaparició de Janet Jumillas no és l'única tragèdia que persegueix la seva família. El malson dels Jumillas-Peña, veïns de Viladecans des de fa anys i molt estimats al municipi, va començar l'any 2018. Eren una família de cinc fills, però, tal com informa 'El Caso', en menys d'un any ja n'han perdut tres: la María, el Paco, i la Janet Jumillas.

La germana gran, víctima del càncer

El 2018 començava de la pitjor manera possible.  La germana gran dels cinc membres dels Jumillas Peña moria només amb 51 anys. Després d'una llarga lluita, María no va poder guanyar la seva batalla contra el càncer. Pocs mesos després, la seva mare i la resta de la família hauria de viure un altre capítol negre. La germana de Carmen Peña, i tieta de Janet, moria també a causa d'una llarga malaltia.

Un germà va morir ennuegat

Paco Jumillas
Paco, el germà de Janet, va morir després d'escanyar-se sopant en un restaurant de Viladecans | Facebook

Un dels germans, Paco Jumillas, va patir un horrible episodi mentre sopava. L'home, que tenia molta relació amb la família  i que vivia amb els seus pares, va morir després d'escanyar-se sopant en un restaurant de Viladecans. Va ingressar molt greu a l'hospital i, després d'estar en coma a l'Hospital Vall d'Hebron, va acabar perdent la vida el 16 d'abril d'aquest 2019.

Janet Jumillas, desapareguda

El 13 de març de 2019 es produïa el moment més incert amb l'estranya desaparició de Janet. Des que es va iniciar la investigació, els agents no han tingut cap mena d'indici per pensar que Janet havia abandonat la seva llar voluntàriament, ja que, entre altres coses, era mare soltera de dos fills petits. 

La desaparició va passar a Cornellà el dia que havia anat a la localitat a realitzar una tramitació d'uns documents a l'oficina d'Hisenda. Va ser mitjançant Whatsapp que va enviar un àudio al seu nebot Fernando, en el que li assenyalava que en mitja hora estaria a Viladecans per esmorzar. Mai s'hi va presentar.