Es van trobar restes de sang de Janet Jumillas a casa d'un dels detinguts

Troben tres pals de fregar amb sang de Janet a les escombraries del presumpte assassí

Els Mossos també van localitzar vidre d'unes ulleres del mateix model que les de la víctima; una corda amb pèls semblants als de Janet i uns guants de làtex

L’assassinat de Janet Jumullas continua, malauradament, a l’ordre del dia. Els Mossos treballen per resoldre totes les hipòtesis que va deixar la misteriosa desaparició de la mateixa Janet el passat 13 de març a Cornellà de Llobregat. Des d’aleshores, dues detencions —la de Aitor G., acusat d’assassinar la dona; i la del seu amic Cristian K., per encobrir-lo— i poca informació més.

‘El Periódico’, però, relata aquest diumenge en exclusiva que els Mossos haurien trobat tres pals de fregar en un cubell de brossa molt pròxim l’habitatge on creuen que s’hauria comès l’assassinat. Segons la policia, els sospitosos van sortir de casa amb una «actitud sospitosa» i es van dirigir directament al contenidor on, després de mirar «amb actitud vigilant», Aitor va obrir una bossa de la brossa i en va treure part del contingut, que va llençar directament al bidó.

Els Mossos, minuts després, haurien anat a cercar què havien tirat els sospitosos i hi haurien trobat «tres pals de fregar» impregnades amb una substància vermella.

Una altra troballa reveladora

Els Mossos han fet màxima difusió per a poder trobar Janet, despareguda a Cornellà
Els Mossos van fer màxima difusió de la seva imatge  | SOS Desaparecidos

 

En una altra de les bosses, els agents van poder-hi trobar diferents «vidres» que, a posteriori, coincidien amb el d’unes ulleres que Janet va comprar en un establiment també investigat pels Mossos d’Esquadra.

A més, la policia també redacta a la causa que al contenidor van trobar-hi una corda amb pèls «del mateix tipus i color» que els de Janet Jumullas. Finalment, aquests també van extreure del contenidor uns guants de làtex.          

Et pot interessar...