Investiguen la mort violenta d'una noia de 17 anys al barri de Sant Antoni de Barcelona

El presumpte homicida ha estat detingut al carrer Hospital, al Raval, en estat de xoc i ensangonat

Els Mossos investiguen la mort violenta d'una dona al barri de Sant Antoni de Barcelona
Els Mossos investiguen la mort violenta d'una dona al barri de Sant Antoni de Barcelona | Twitter (@mossos)

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una noia de 17 anys al barri de Sant Antoni de Barcelona. Segons explica 'El Periódico', el cadàver de la víctima ha aparegut amb clars signes de violència a l'interior d'un comerç del barri aquest mateix dimarts al voltant de les 15.00 hores. A més, poc després els agents han detingut un home relacionat amb la mort de la dona que estava en estat de xoc i ensangonat.

Apareix una dona sense vida i amb signes de violència

El cos de la dona ha estat trobat sense vida després que els Mossos d’Esquadra es mobilitzessin fins a un bar de l’avinguda de Mistral, a l’Eixample, perquè un home ha trucat al número d’Emergències 112 per avisar sobre una discussió que s’estava produint. Segons informa el citat diari, els agents de policia han trobat a l’interior del local el cos d’una dona sense vida i amb clars signes de violència. A més a més, els Mossos han detingut el presumpte homicida, l'home estava en estat de xoc i ensangonat, al carrer Hospital al Raval.

Ara per ara el grup d’homicidis dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per determinar les circumstàncies de la mort de la dona trobada i que es tractaria d’un nou cas de violència de gènere, segons informen des de ‘ElCaso’. A més a més, els agents estan buscant la parella de la víctima per concretar si ha tingut res a veure amb el cas.

En aquest sentit, una veïna que ha pogut parlar amb el citat mitjà ha explicat que ha vist la parella de la víctima amb una actitud molt nerviosa i que ha marxat en bicicleta. Altres veïns han informat que el bar on ha aparegut el cadàver estava tancat des de feia dos dies i és propietat de tots dos, tant de la dona que ha aparegut sense vida, com de l'home en qüestió que ara està sent buscat pels agents dels Mossos d'Esquadra.

També et pot interessar....


Comentaris

envia el comentari