Recuperen un rellotge valorat en 30.000 euros robat a un turista a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'autor del robatori, que té onze antecedents policials per delictes com aquest

El pressumpte autor sempre actuava al costat del riu
El pressumpte autor sempre actuava al costat del riu | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove pel robatori violent d'un rellotge valorat en 30.000 euros a un turista que passejava pel centre de Barcelona. Diversos joves van envoltar una parella el 15 de maig i un d'ells va agafar l'home del braç i li va arrencar el rellotge. Ell va sortir corrents al darrere dels lladres, però no va poder enxampar-los perquè van pujar en un taxi. 

Les víctimes van posar una denúncia i van reconèixer l'autor de l'estrebada a través de fotos. El detingut, amb 11 antecedents policials per delictes com aquest, és un marroquí de 22 anys. Els agents van escorcollar el seu domicili i van localitzar el rellotge, així com un altre de luxe, diversa documentació que no era seva i la roba que hauria utilitzat per cometre el robatori. El jutge va dictar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta per identificar i detenir la resta de persones que van intervenir en el robatori. 

Més robatoris a Barcelona

El passat dissabte 18 de maig, una dona allotjada a Barcelona va ser robada per un noi de 27 anys amb qui estava tenint una cita. Més concretament, la dona, que s’allotjava en un hotel de la ciutat comtal va contactar a través d’una aplicació de cites amb un jove de 27 anys. Junts van quedar a l’establiment i van marxar a fer unes copes, tal com informa ‘El Periódico’.

Després van sortir de festa, moment en què ell va aprofitar per robar-li la targeta de l’hotel. Passada una estona, l’home es va excusar dient que marxava cap a casa i ella va decidir quedar-se a la festa. Quatre hores més tard, quan la dona va tornar a l’hotel, es va adonar que no duia la targeta i quan va aconseguir un duplicat per entrar es va adonar que li havien robat.

La víctima va decidir trucar als Mossos d’Esquadra per denunciar que la seva cita li havia robat una bossa de mà Louis Vuitton i un rellotge valorat en 65.000 euros. Els agents van poder localitzar a l’individu gràcies a les dades personals que havia facilitat a l’aplicació de cites. Els agents van recuperar els objectes robats i van detenir l’home.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari