Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Divendres amb pocs canvis tot i alguns núvols al matí

El pas d’un front de matinada farà que la nuvolositat sigui més present fins el matí. El dia serà força assolellat amb temperatures una mica més baixes. Continuen les boires persistents

Mapa de previsió per aquest divendres
Mapa de previsió per aquest divendres | Catalunya Méteo

 

El pas d’un petit front farà que aquest divendres tinguem alguns petits canvis. El més destacable serà l’arribada d’intervals de núvols que escombraran tot Catalunya durant la matinada i fins el matí. Alguns no acabaran de marxar del nord-est, mentre que a la resta s’imposarà el sol a partir de llavors. El vent bufarà moderat als dos extrems del país.

No obstant, les boires continuaran a l’interior i es mantindran persistents a Ponent i, localment, en alguna zona de la Catalunya Central. En aquestes zones, el fred seguirà sent ben viu amb màximes que es mouran al voltant dels 5º, molt mala visibilitat i molta humitat. També augmentaran els núvols a la cara nord del Pirineu.

A la resta del territori, les temperatures seran una mica més baixes en conjunt i les màximes es mouran entre els 10º i 15º, més baixes a zones elevades de l’interior i a punts de muntanya. De nit també farà una mica més de fred, tot i que s’esperen molt poques glaçades fora del Pirineu.

El sol dominarà en conjunt aquest divendres
El sol dominarà en conjunt aquest divendres | Magda Bustos

 

Torna el vent de forma transitòria

Després de molts dies amb poc moviment en l’ambient, el vent reapareix aquest divendres als dos extrems de Catalunya. S’espera que, un cop passi el front matinal, entri la tramuntana i el mestral a l’Alt Empordà i a les Terres de l’Ebre. No obstant, no serà ni molt menys un temporal amb ventades fortes, sinó que més aviat el vent serà moderat. Aquesta situació es mantindrà fins dissabte, quan tot plegat ja anirà a la baixa.

Pocs canvis de cara a Cap d’Any

Pel que fa a la previsió de cara al Cap d’Any, tindrem molts pocs canvis en el temps. El sol continuarà dominant en general amb el pas d’algunes bandes de núvols alts i prims i boires a l’interior que seguiran sent persistents a Ponent. Les temperatures patiran pocs canvis, amb una petita baixada entre diumenge i dilluns. De dia tindrem valors una mica pel damunt dels normals i de nit farà fred, inclosa la nit de Cap d’Any, que serà molt tranquil·la a nivell meteorològic.