Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una sortida de sol rogenca a Barcelona

Dimecres xafogós però calor moderada i encara amb alguns núvols baixos

Les TºC es mantindran a ratlla i normals per l’època, però l’ambient serà pesat a la costa i prelitoral. Els núvols seran més presents a la tarda a Tarragona però amb sol en general

Pocs canvis en el temps aquest dimecres, últim dia de juliol,  amb ingredients molts semblants als de dimarts, si bé hi haurà alguns canvis. Encara quedaran alguns núvols baixos, però no seran tan espessos al nord-est i es traslladaran de zona.  No s’esperen precipitacions i el sol dominarà a gran part de Catalunya. Les temperatures es mantindran semblants amb calor a ratlla però xafogor marcada a prop de la costa. 

Pel que fa a l’estat del cel, encara quedaran alguns intervals de núvols baixos a la costa i prelitoral de Barcelona, però ja marxaran pràcticament de Girona i Pirineu amb el sol com a clar protagonista. De cara a la tarda, aquests núvols es traslladaran al litoral de Tarragona on el cel quedarà força canviant.

Calor normal per l’època i xafogor

Pel que fa a les temperatures, es mantindran sense grans canvis, si bé les màximes poden baixar una mica a Tarragona, ja que ja no hi bufarà el vent reescalfat. La majoria de valors es mouran entre els 27º i 32º, si bé al Pirineu i litoral se situaran entre els 24º i 29º. La xafogor serà força marcada a tot el litoral i prelitoral.

Pel que fa a la nit, refrescarà en conjunt, tot i que l’ambient seguirà pesat a molts punts de la costa sense excessos.  La majoria de mínimes es mouran entre els 17º i 22º al litoral, de 15º a 20º al prelitoral i entre 12º i 17º a l’interior. Es podrà dormir bé a la majoria de comarques. 

Alguns ruixats dijous i més calor el cap de setmana

Pel que fa als propers dies, tot sembla indicar que dijous ens creuarà una petita línia d’inestabilitat amb més ruixats i gotellades a qualsevol punt, però en general seran fenòmens força febles i poc importants. Les temperatures baixaran, però a partir de divendres, el temps millora clarament arreu i la calor es farà més intensa però sense extrems. 

També et pot interessar...