Els 5 restaurants de 'Joc de Cartes' que ja són tancats (i no ho sabies): 1. Sora Experience: «El local tanca, però l'ànima no»

⬇️ Fes clic aquí per descobrir el següent restaurant de 'Joc de Cartes' tancat ⬇️

El programa culinari per excel·lència de la televisió pública catalana és tot un èxit d'audiència. Si és veritat que el programa, a banda de tenir algunes polèmiques i disputes entre xefs, serveix com a aparador per promocionar els restaurants que competeixen pels 5.000 euros de premi. És una espècie de win-win: el programa guanya audiència i els restaurants guanyen clients.

El format de TV3 encapçalat per Marc Ribas és un autèntic èxit i setmana rere setmana reuneix davant la televisió la seva fidel audiència. L'expectació i els comentaris a través de les xarxes socials que genera i rep el programa ha fet que els dimecres sigui la nit de 'Joc de Cartes'. En Ribas ensenya sense embuts les cuines i les manies dels seus restauradors.

Així i tot, hi ha diversos locals que han hagut d'abaixar la persiana per diferents raons. A continuació t'expliquem quins restaurants han tancat, per quins motius i en quin moment.

1. Sora Experience: «El local tanca, però l'ànima no»

Un dels locals que va haver de tancar va ser el restaurant reusenc Sora Experience. L'espai, situat al carrer de Vallroquetes de Reus, va tancar després de la seva participació en el programa culinari. El mateix propietari de l'establiment, Carles Mesas, va anunciar-ho a les xarxes socials de l'establiment.

Van argumentar que la decisió havia estat obligada pel context generat per la covid-19 i la manca d'ajudes. Va ser el passat 17 de gener de 2021, quan el negoci es va acomiadar definitivament dels seus clients. «El local tanca, però l'anima no», afirmava la publicació del Sora.

Imatge del restaurant de Reus, Sora Experience.
El Sora Experience va tancar just després del 'Joc de Cartes' | TV3

En la carta de presentació del restaurant reusenc Sora es destacaven com especialistes en sushi. Tot i que el seu segell personal era la cuina elaborada a casa, destacava l'Ana Martínez, la cuinera del restaurant. «Ho preparem tot aquí i això és el que els hi agrada als nostres clients», afirmava la cuinera.

L'establiment va ser un dels restaurants que va participar en el programa televisiu on es van confrontar les cuines de Reus i Tarragona. El programa se'l va endur el restaurant A 3 mans, situat al carrer del Cos del Bou de la ciutat romana.

⬇️ Fes clic aquí per descobrir el següent restaurant de 'Joc de Cartes' tancat ⬇️