Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Personatges de 'El cor de la ciutat'

Els 5 estimats actors de 'El cor de la ciutat' de TV3 que ja han mort (i no ho sabies)

'El cor de la ciutat' ha estat una de les sèries més emblemàtiques de TV3

'El cor de la ciutat' ha estat i sempre serà una de les sèries més emblemàtiques de TV3. El dia a dia i les històries dels veïns del barri de Sant Andreu de Barcelona van captivar tots els catalans i les catalanes. Les seves relacions personals, els seus conflictes i els seus drames ens van tenir enganxats davant del televisor durant anys.

Si per una cosa va destacar 'El cor de la ciutat' va ser per la seva llarga durada. De fet, ha estat la sèrie més llarga produïda per TV3, la qual va acabar la nit del 23 de desembre de l'any 2009 després de 1.906 episodis emesos. Sense voler-ho, els seus personatges es van convertir en membres de la nostra pròpia família. Rèiem, patíem i ploràvem amb ells.

Una de les famílies més famoses del barri de Sant Andreu de la ficció, va ser la família Peris i el seu bar. El Pere, la Cinta, el David i la Laura. També la família Borràs va ocupar una part del nostre cor amb la perruqueria de la Montse, el Narcís, l'Ivan i la Teresa. Ara, però, amb el pas dels anys, volem recordar els actors de la sèrie que ja no són entre nosaltres.

1. Montserrat Carulla (Teresa Torner)

L'actriu Montserrat Carulla donava vida a la Teresa Torner, mare de la Montse i àvia de l'Ivan i el Narcís. Carulla va morir el 24 de novembre de 2020 a l'edat de 90 anys. L'actriu va ser una referent en el cinema, el teatre i la televisió catalana. Una de les actrius més emblemàtiques de casa nostra. 

Montserrat Carulla a 'El cor de la ciutat' de TV3
Montserrat Carulla a 'El cor de la ciutat' de TV3. | TV3

2. Carme Contreras (Roser Balaguer)

L'actriu Carme Contreras va donar vida al personatge de la Roser Balaguer a 'El cor de la ciutat'. Interpretava la mare del Jordi i l'esposa del Jaume. A la sèrie, després de la mort del seu marit, marxa a viure amb la seva germana Pilar. Segur que no oblidareu les seves divertides escenes a la farmàcia del barri barceloní.

Tal com va informar la seva família, Contreras va morir el 6 de juliol de l'any 2020 als 87 anys. Tot i la seva espectacular trajectòria en el món de la interpretació, Carme Contreras sempre serà recordada pel seu paper de farmacèutica a 'El cor de la ciutat' de TV3, on va estar treballant gairebé en 100 episodis. 

Carme Contreras a 'El cor de la ciutat' de TV3
Carme Contreras a 'El cor de la ciutat' de TV3. | TV3

3. Santi Ibáñez (Beni)

L'actor va interpretar durant sis anys el personatge d'en Beni a la sèrie. Un vell rocker reconvertit en l'amo de la xurreria del barri de Sant Andreu. Ibáñez va morir l'any 2016 a l'edat de 58 anys. L'actor català va perdre la vida a causa d'un càncer de pulmó.

Santi Ibáñez a 'El cor de la ciutat' de TV3
Santi Ibáñez, en Beni de 'El cor de la ciutat' de TV3. | TV3

4. Pep Torrents (Adrià Bosch)

Pep Torrents donava vida a l'amo de la fusteria, Adrià Bosch. Pare de la Clara i de la Carme. En el primer capítol de 'El cor de la ciutat' veiem com s'ha de vendre el seu taller per poder portar a la seva filla Clara a Catalunya, la qual estava tancada a la presó. L'actor va deixar la sèrie quan el seu personatge mor a causa d'una malaltia degenerativa.

L'actor Josep Torrents, natural de Sabadell, va morir als 67 anys l'any 2011. A banda de les seves increïbles interpretacions en sèries com 'Poblenou', 'Nissaga de poder' i 'El cor de la ciutat', sempre serà recordat per tenir una de les veus més destacades del doblatge català. 

Pep Torrents a 'El cor de la ciutat'
Pep Torrents a 'El cor de la ciutat'. | TV3

5. Joan Cirera (Joan Flores)

L'actor Joan Cirera, natural de Manresa, al Bages, va morir l'any 2017 després d'una llarga malaltia. A 'El cor de la ciutat' interpretava el personatge d'en Joan Flores. Pot ser que no el recordeu, ja que només va aparèixer en dos episodis de la sèrie. Cirera era molt conegut per interpretar papers secundaris en diverses ficcions de TV3

Joan Cirera a 'El cor de la ciutat' de TV3
Joan Cirera va morir a causa d'una llarga malaltia. | TV3

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp