Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Dani Alves a l'exterior de Louvre a Paris.

La nova 'feina' que li ha tocat fer a Dani Alves a la presó de Brians: és un pres més

Dani Alves ja està preparant la seva nova defensa

Dani Alves conviu amb el seu particular calvari a Brians 2. El brasiler va ingressar al centre penitenciari de Brians fa a tot just una setmana i el seu dia a dia al centre penitenciari és com el d'un pres més. Cap privilegi i imposició de les rutines habituals de la presó. 

Segons El Mundo, l'ex del Barça ja ha entrat al quadrant de tasques a la presó. Alves ha sortit en algun moment al pati —on ha coincidit amb algun pres que li ha demanat un autògraf—, però gran part del seu temps l'ha passat a la seva cel·la. Cel·la que, per cert, comparteix amb un altre pres brasiler: es diu Coutinho. 

Així mateix, a Alves se li ha assignat una 'feina' a la presó: les tasques de neteja. Segons algunes fonts d'El Mundo, el futbolista ja ha començat a fer algunes de les feines que tenen assignades els interns com per exemple la neteja. 

Dani Alves no vol visites

Segons la mateixa informació, Dani Alves hauria demanat que es restringeixin les visites que rep a Brians 2 per rebaixar la tensió de cara al judici. 

Segons El Mundo, el futbolista només vol veure el seu advocat Cristobal Martell o la seva familia més propera. Es vol centrar en preparar una defensa nova per poder sortir com més aviat de la presó amb una fiança.

Dani Alves continua al mòdul 13 de la presó de Brians 2 amb presos per delictes sexuals i altres interns. Cal destacar, en aquesta línia, que dimarts vinent acaba el termini per presentar al·legacions. El seu advocat demanarà que el deixin sortir a canvi d'una fiança i de la retirada del passaport. 

Dimarts vinent, data clau

Això sí, la situació està més complicada que mai per a Alves, ja que hi ha nous testimonis que el deixen en molt mal lloc. Posen en perill la sortida abans que se celebri el judici per la presumpta agressió sexual d'Alves a una noia de 23 anys que el va denunciar fa setmanes.

Ara, dimarts vinent, Dani Alves té una data clau per a saber quin serà el seu futur immediat. Alves proposarà pagar una fiança, entregar el passaport i quedar-se a l'Estat espanyol. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp