Una persona preparant una de les dosis de la vacuna d'AstraZeneca amb un vial a les mans

Els 5 famosos que s'han vacunat contra la Covid i en presumeixen

Algunes celebritats ja estan immunitzades contra el virus

Cada vegada hi ha més persones vacunades contra la Covid-19 i, per tant, anem recuperant la normalitat. Tot i això, cal continuar respectant les mesures sanitàries per frenar el virus i deixar enrere la destralada que ha clavat la pandèmia en el nostre país aquest últim any. 

Les persones vulnerables i de risc han estat les primeres a rebre la vacuna, i entre aquestes persones trobem algunes celebritats del nostre país. Així, María José Campanario, les infantes Cristina i Elena, la reina Sofia o esportistes com Marc Márquez, Fonsi Nieto i Carlos Sainz Jr., ja poden presumir d'haver estat immunitzats contra el virus.

María José Campanario: «Vacunada i viva. Sí, ho dic»

María José Campanario
María José Campanario ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram que ja està vacunada | l'Español

María José Campanario ha estat una de les primeres celebritats que ha anunciat estar vacunada contra la Covid-19. La dona de Jesulín de Ubrique és odontòloga i, per tant, sempre ha d'estar en contacte amb els pacients, per la qual cosa va entrar directament a la llista de persones amb prioritat. 

A més, recordem que María José és persona de risc, ja que ha patit diversos problemes de salut derivats de la seva fibromiàlgia. Així doncs, la dona de Jesulín no ha dubtat en publicar una imatge i mostrar la seva felicitat amb els seguidors d'Instagram.

'Vacunada viva. Sí, lo digo', aquest és el lema que es pot llegir en la samarreta que llueix en la fotografia publicada a la xarxa social. Amb tot això, Campanario torna a ser objecte de polèmica, però sense el protagonisme de Belén Esteban

La reina Sofia, vacunada seguint els protocols

La Reina Sofia saludant al carrer
La reina Sofia ha estat vacunada seguint els protocols | GTRES

Tot i els escàndols del rei emèrit Joan Carles, que va marxar a Abu Dhabi després de ser acusat de frau per Hisenda, la reina Sofia ha fet tot el possible per seguir complint amb les seves obligacions institucionals i cuidar la seva salut. De fet, la reina emèrita pot presumir d'una salut de ferro. Ara bé, tenint en compte la seva edat -82 anys-, ja ha rebut la vacuna de Pfizer i ha seguit tots els protocols de la Comunitat de Madrid

La polèmica sobre la vacunació de les infantes Elena i Cristina

Les infantes Elena i Cristina en un funeral
Les infantes Elena i Cristina en el punt de mira per vacunar-se a Abu Dhabi | GTRES

El cas és molt diferent quan parlem de les seves filles, ja que han estat en el punt de mira per haver-se vacunat als Emirats Àrabs Units durant la seva visita al rei Joan Carles, a Abu Dhabi. Així doncs, les infantes han estat molt criticades, però elles asseguren que «se'ns va oferir vacunar-nos i hi vam accedir». A més, han manifestat que «si no fos per aquesta circumstància, hauríem accedit al nostre torn de vacunació a Espanya».

Els esportistes, conscienciats amb la població

Esportistes com Marc Márquez i Carlos Sainz Jr., també han tingut l'oportunitat de vacunar-se perquè la seva professió ho requereix. «Tota la família de MotoGP ha tingut l'oportunitat de vacunar-se i crec que ha estat un gran treball per part de tot el campionat, lògicament era voluntària i jo vaig escollir que sí, per això he viatjat. Per tant, quan toqui vacunar-me a Espanya, la meva vacuna serà per a una altra persona», ha explicat Márquez.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El govern de Qatar va arribar a un acord amb l'empresa organitzadora del mundial per immunitzar a tot el personal amb dosis de Pfizer. «Gràcies al govern de Qatar per incloure'ns en el seu programa de vacunació, ara podrem viatjar molt més segurs», agraeix Fonsi Nieto.