Reobren totalment l'A-2 a Alcoletge

La via restava tallada des de poc abans de les 06.00 hores d'aquest dimarts pels CDR, que han reivindicat l'acció assegurant que «no callarem»
Un grup de manifestants tallen l'A-2 a primera hora d'aquest dimarts | Catalunya Diari

 

ACTUALITZACIÓ 11.30

L'A-2 ha quedat completament reoberta a Alcoletge després que un grup de persones convocades pel CDR de Ponent tallessin la carretera amb una crema de pneumàtics aquest dimarts a primera hora del matí. L'acció s'ha produït abans de les 7 hores. Inicialment s'ha reobert un carril per sentit mentre els operaris netejaven la via. 

 

 

Els CDR tallen l'A-2

L'A-2 resta tallada des de poc abans de les 06.00 hores d'aquest dimarts, 19 de novembre, per una manifestació. Les retencions, segons Trànsit, són de més de 3 quilòmetres en sentit Lleida. A través d'un breu comunicat, els CDR de Ponent han volgut reivindicar l'acció ressaltant que «no callarem» i denunciant «la injustícia d'un estat repressor». 

 

En un comunicat, el comitè alerta que seguirà defensant el mandat de l'1-O i exercint el dret de protesta i manifestació, perquè no poden ni volen «normalitzar la situació d'injustícia i repressió que pateix Catalunya». «Seguirem reivindicant tots els presos polítics, exiliats i represaliats. Perquè la voluntat del poble és la que mana: no ens callaran. Cap govern», apunten. També asseguren que «l'única violència que existeix és la policial, la de l'Estat». «A la terra on es pon el sol, som resistència i lluitem per la llibertat», han conclòs.

 

Et pot interessar...