Reobren totalment l'A-2 a Alcoletge

La via restava tallada des de poc abans de les 06.00 hores d'aquest dimarts pels CDR, que han reivindicat l'acció assegurant que «no callarem»

Els CDR, en una protesta a Barcelona
Un grup de manifestants tallen l'A-2 a primera hora d'aquest dimarts | Catalunya Diari

ACTUALITZACIÓ 11.30

L'A-2 ha quedat completament reoberta a Alcoletge després que un grup de persones convocades pel CDR de Ponent tallessin la carretera amb una crema de pneumàtics aquest dimarts a primera hora del matí. L'acció s'ha produït abans de les 7 hores. Inicialment s'ha reobert un carril per sentit mentre els operaris netejaven la via. 

Els CDR tallen l'A-2

L'A-2 resta tallada des de poc abans de les 06.00 hores d'aquest dimarts, 19 de novembre, per una manifestació. Les retencions, segons Trànsit, són de més de 3 quilòmetres en sentit Lleida. A través d'un breu comunicat, els CDR de Ponent han volgut reivindicar l'acció ressaltant que «no callarem» i denunciant «la injustícia d'un estat repressor». 

En un comunicat, el comitè alerta que seguirà defensant el mandat de l'1-O i exercint el dret de protesta i manifestació, perquè no poden ni volen «normalitzar la situació d'injustícia i repressió que pateix Catalunya». «Seguirem reivindicant tots els presos polítics, exiliats i represaliats. Perquè la voluntat del poble és la que mana: no ens callaran. Cap govern», apunten. També asseguren que «l'única violència que existeix és la policial, la de l'Estat». «A la terra on es pon el sol, som resistència i lluitem per la llibertat», han conclòs.

Et pot interessar...


Comentaris
Adrian
Que más se puede esperar de estos vagos descerebrados sinvergüenzas y violentos
Pilar Martinez
Yo no soy catalana pero me considero ciudadana catalana y no entiendo todo esto ya se están pasando esta gentuza si nos nos dejan pasar a trabajar ya me dirás como van a comer ellos dentro de nada y los problemas son para nosotros a ellos no les descuenta nada verdad scon violencia no se consigue nada al contrario pero esta visto que el que va a pie también se va a revelar contra toda esta gentuza que sólo hacen daño a los catalanes
Nicolás
He venido a Cataluña para residir como jubilado porque siempre me impresionó la variación de paisajes, la gente cultural y educada. Después tres años lo arepento de venir por las disturbios sociales que me hacen muy inquieto. Como extranjero venido de un país muy democrático y constitucional, no entiendo ni acepto que una minoridad de 42% de la población de Cataluña opinan legítimo exigiendo la independencia de esa región mientras 48% está en contra. Vaya gente Catalana educada está cada día más Terrorista.
Rafa
Esta gentuza esta consiguiendo que muchos que somos catalanes, nos vallamos de cataluña. Todos estos son unos vagos, que no tienen nada dentro de su cabeza.
Carles
La democràcia en aquest país és guanya a les urnes. Aconseguir la independència com una criatura que vol quelcom perquè si... Puigdemont i Torra lo pitjor de Catalunya

envia el comentari