Abandona el seu bebè just després de néixer en saber que tenia coronavirus

A hores d'ara, la policia ha obert una investigació per trobar la dona

Una de les habitacions amb pacients amb covid-19 al trueta al mes d'abril del 2020
«El personal mèdic va intentar durant dies contactar amb la mare», ha explicat la doctora Marilu Furnari | Cedida

Una dona que va portar la seva filla a l'hospital per realitzar-li una prova de coronavirus no va tornar a recollir-la després de conèixer el seu resultat positiu, segons ha informat premsa de Palerm.

La policia de Palerm ha obert una investigació

Els fets han tingut lloc a l'Hospital Infantil de Palerm, al sud d'Itàlia. La mare, després de conèixer el resultat de la prova de coronavirus de la seva filla, no va tornar a buscar-la. Així, després d'entrar a l'hospital, el personal mèdic va seguir el protocol d'atenció i va ingressar la nena al centre. Des del moment en què es va conèixer que la nena tenia coronavirus, no es va tornar a veure la mare.

«El personal mèdic va intentar durant dies contactar amb la mare», ha explicat la doctora Marilu Furnari. I ha afegit: «Però no vam poder localitzar-la. En aquest moment vam alertar la policia del possible abandonament de la nena». A hores d'ara, la policia ha obert una investigació per trobar la dona i s'estan centrant en el control de les imatges que van captar les càmeres de seguretat del centre mèdic. A més, també tenen documents mèdics i testimonis.

Fins al moment, 20 nens han arribat a ser hospitalitzats per coronavirus a l'hospital en què han succeït els fets. Tan sols 17 dels 20 nens han ingressat aquest mateix mes d'octubre, després de la reobertura dels centres escolars. «Només quatre tenen alguna complicació, els altres estan bé i seran donats d'alta si donen negatiu», ha manifestat Furnari.

Abandonen una nena de vuit anys en una gasolinera

En la mateixa línia, una nena ha estat abandonada en una gasolinera a la localitat de Kabupaten, a Indonèsia. La nena, de vuit anys, va ser trobada al costat d'una nota en què es podia llegir: «Es porta malament».

Així, agents de la policia d'Indonèsia han iniciat una investigació per intentar identificar els progenitors i la menor, ja que no portava documentació. Segons ha informat el mitjà anglès 'Mirror', els pares li haurien aconsellat que «cuidés d'ella mateixa».


Comentaris

envia el comentari