Abertis podria emprendre accions contra Tsunami Democràtic pel tall de La Jonquera

El tall va començar aquest dilluns a les nou del matí a l'AP-7 i a conseqüència d'aquest va quedar tallada la circulació a la frontera amb França

El col·lapse circulatori a la Jonquera aquest 11 de novembre del 2019
El col·lapse circulatori a la Jonquera aquest 11 de novembre del 2019 | LleidaDiari.cat

Abertis està valorant el tall de l'AP-7 a la frontera que des d'aquest dilluns al matí ha impulsat Tsunami Democràtic i ha obert la porta a «prendre les accions oportunes al respecte». Així ho han explicat fonts de la companyia, que no han concretat quines accions es podrien emprendre.

El tall va començar aquest dilluns a les nou del matí a l'AP-7 a la Jonqueraa conseqüència d'aquest va quedar tallada la circulació a la frontera amb França. Aquest dimarts al matí, l'actuació policial ha permès deixar lliure de manifestants l'autopista i han començat les tasques de neteja de la via per reobrir el trànsit.

El suport de Carles Puigdemont

Cal recordar, que aquests talls han tingut el suport de personatges públics com l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Per la seva banda, l'actual president, Quim Torra, ha arribat a anunciar que els Mossos d'Esquadra no carregaran contra els manifestants aplegats a la frontera amb França.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari