Barcelona, la ciutat espanyola amb més restaurants vegetarians i vegans

La capital catalana té un total de 81 restaurants d'aquesta tipologia, el que es tradueix en un per cada 20.010 habitants

Cada vegada més espanyols aposten per deixar de menjar carn
Cada vegada més espanyols aposten per deixar de menjar carn | Cedida

Reduir el consum de carn és cada dia més normal entre la població.

Cada vegada són més les persones que decideixen dur a terme un estil de vida basat en una alimentació vegetal i, per tant, els restaurants s'han d'adaptar a aquesta nova demanda. En aquest sentit, Barcelona es posiciona com la ciutat espanyola amb més oferta de restaurants vegetarians i vegans. 

La capital catalana té un total de 81 restaurants vegetarians o vegans

Concretament, segons avança 'El Confidencial', la capital catalana té un total de 81 restaurants d'aquesta tipologia, el que es tradueix en un per cada 20.010 habitants. Amb relació a la resta de ciutats catalanes, la segueixen Tarragona amb 5 i Girona amb 4.

Ara bé, si es parla de restaurants per nombre d'habitants, la ciutat espanyola que guanya és Granada, seguida de Santa Cruz de Tenerife i Palma de Mallorca. D'aquesta forma, es constata que aquesta major nova tendència alimentària és tot un fet i que, per tant, donar resposta amb la restauració és bona elecció.

Vistes de la ciutat de Barcelona
ERC s'imposa a la ciutat comtal i el PSC conserva l'hegemonia a l'AMB | Wikipedia

El 7,8% de la població va decidir reduir el seu consum de carn

En aquest sentit, segons un estudi realitzat per la consultora Lautern, durant el 2019 el 7,8% de la població espanyola va decidir reduir el seu consum de carn i un 6,3% van començar a ser flexitarians, és a dir, que mengen carn i peix de forma esporàdica. Per la seva banda, un 1,3% de la població va començar a ser vegetariana i un 0,2% vegana.

Aquestes dades doncs, manifesten la tendència a l'alça de la ciutadania a conscienciar-se sobre la seva salut, promoure un consum de proteïna animal responsable i, com a conseqüència, augmentar la ingesta d'altres aliments com els vegetals o els llegums.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari