Tres restaurants catalans, que no són famosos, entre els 5 millors de TripAdvisor

A més, el Celler de Can Roca lidera la llista dels restaurants d’alta cuina

Alguns dels restaurants més destacats de TripAdvisor són a Barcelona | EFE

La plataforma ‘TripAdvisor’ és una de les pàgines de viatges més reconeguda arreu del món. Ara, acaba de publicar els resultats dels seus premis ‘Traveller’s Choice 2019', on distingeix entre els millors restaurants del món, d'Europa i també per països. Per elaborar els diferents rànquings, la plataforma té en compte les diferents puntuacions i comentaris que els usuaris han deixat al llarg de l'últim any dels establiments, sent així una garantia de qualitat al fer-se a partir d'opinions dels propis consumidors.

Restaurants «casual»

TripAdvisor ha fet un rànquing dels 10 millors restaurants «casual» d'Espanya, és a dir, establiments que destaquen per la seva relació qualitat-preu i per ser una bona opció per qualsevol ocasió. Entre els cinc primers d'aquesta llista, és remarcable el fet que tres d'ells es troben a Barcelona:

  1. Restaurant Bococo (Àvila): Aquest rostidor ocupa el primer lloc de la llista. Amb una puntuació de 4,5 sobre 5, alguns dels comentaris dels usuaris són: «Gratament impressionat tant per la qualitat com la quantitat», «espectacular».
  2. La Peninsular  (Barcelona): Considerada una de les millors marisqueries de la ciutat comtal, la seva puntuació és de 4,5 sobre 5. «Garantia si fas d'amfitrió», «fenomenal».
  3. Chaka Khan (Barcelona): El restaurant barceloní té la màxima puntuació i més de 1.700 opinions que el qualifiquen de: «Super especial» i «espectacular».
  4. BelleBuon (Barcelona): Un dels millors italians amb una puntuació de 4,5 i amb molt bones opinions: «El millor menjar italià que pots trobar a BCN» i «El menjar era excel·lent, molt ben preparada i presentada».
  5. Restaurante - Bar El Sitio (Segovia): Un restaurant bar segovià amb una puntuació de 4,5 amb: «Les millors tapes» i un «ambient esplèndid».

Restaurants d'alta cuina

El Celler de Can Roca lidera el rànquing d'alta cuina   | Von Viveur - Celler de Can Roca

La plataforma també ha fet un rànquing dels millors restaurants d'alta cuina del país que encapçala, ni més ni menys, que El Celler de Can Roca amb la puntuació màxima i descrit com:«Extraordinari. Meravellós. Sublim. Perfecte. Què més es pot dir?». Aquest restaurant, a més, també apareix com el cinquè millor d'Europa i el vuitè del món. En aquest cas, els cinc millors en aquesta tipologia, dels que cal destacar que tres es troben a Catalunya, són:

  1. El Celler de Can Roca (Girona)
  2. Martín Berasategui (Lasarte, Guipúscoa)
  3. Disfrutar (Barcelona)
  4. Accés (Barcelona)
  5. Casa Marcelo (Santiago de Compostel·la)

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari