El Celler de Can Roca, Martín Berasategui i Disfrutar, entre els millors restaurants del món

Tots tres se situen entre els 15 millors segons els premis anuals 'Travellers' Choice' que atorga Tripadvisor

Els germans Roca
El Celler de Can Roca, Martín Berasategui i Disfrutar, entre els millors restaurants del món | Cedida

El Celler de Can Roca, Martín Berasategui i Disfrutar, els únics restaurants de l'Estat que figuren en el 'top 15' dels millors del món dels premis anuals Travellers' Choice, que atorga Tripadvisor. El restaurant dels germans Roca ocupa la vuitena posició, mentre que l'establiment de Martín Berasategui se situa onzè i el barceloní Disfrutar en la tretzena plaça.

L'Estat espanyol ha estat, juntament amb el Regne Unit, França i Itàlia, un dels països que més ha triomfat en aquesta edició del rànquing mundial de restaurants, els guanyadors dels quals es determinen tenint en compte la quantitat i la qualitat de les opinions recopilades dels usuaris al llarg d'un període de 12 mesos.

En la llista de locals d'Europa, El Celler de Can Roca se situa en la cinquena plaça, el restaurant basc en la setena i el català en la vuitena posició, cosa que confirma que la gastronomia catalana i basca figuren entre les favorites dels comensals d'arreu del món. El francès Epicure s'alça amb la primera posició europea i segon en l'àmbit mundial.

Catalunya és la regió amb més restaurants premiats

«És un premi popular, que arriba des dels comensals, que agraïm i celebrem, feliços des de la cuina i la sala que gaudeixin de l'experiència que els oferim a casa», han indicat des de Can Roca.

Catalunya és la regió amb més nombre de restaurants premiats pels Travellers' Choice 2019. Així, Barcelona té el nombre més important de restaurants guanyadors a l'Estat, amb sis en les dues categories.

En el rànquing mundial, el TRB Hutong de Pequín s'ha coronat com el restaurant número u en la categoria d'alta cuina al món, la primera vegada que un restaurant d'Àsia rep aquest honor, mentre que en la categoria de restaurant casual, Pane & Vino a Florida revalida el primer lloc, que va aconseguir l'any passat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari