Paradiso

La cocteleria 'Paradiso' i 'Dr. Stravinsky', entre els 50 millors bars del món

Els dos establiments estan situats a Barcelona | El bar madrileny 'Salmón Gurú' també forma part d'aquest selecte rànquing

Barcelona està d'enhorabona. Dos locals de la ciutat comtal han estat escollits per formar part del rànquing dels 50 millors bars del món, quelcom que es va decidir ahir a la nit durant la celebració del 'The Wolrd's 50 Best Bars' a Londres —considerada la capital mundial de la cocteleria—. Amb tot, hi ha un tercer bar localitzat a l'Estat que també té un lloc reservat en aquesta llista: es tracta de l'establiment madrileny 'Salmón Gurú', que s'uneix a l'èxit compartit per la cocteleria 'Paradiso' i el 'Dr. Stravinsky'. El certamen guarda cert paral·lelisme amb el 'The World's 50 Best Restaurants', un esdeveniment que tindrà lloc el mes de juny del 2020 a Bèlgica.

Posicions molt similars al rànquing

Així les coses, els tres bars compten amb una posició força similar a la llista. Mentre que el 'Salmón Gurú' és el que compta amb un lloc més elevat —ha guanyat 28 posicions fins a assolir ser el número 19—, la cocteleria 'Paradiso' el segueix de ben a prop, i ha passat del número 37 a la 20.

Una mica al darrere, però sense allunyar-nos massa, trobem el bar 'Dr. Stravinsky'. En aquest cas, cal destacar que és la primera vegada que el local entra a formar part del rànquing, i es podria dir que ha començat de la millor manera: ascendint fins a la posició número 25.

El bar 'Dante', considerat el millor del món

Pel que fa al pòdium del certamen, trobem que el guanyador del rànquing és el bar 'Dante', localitzat a Nova York i que ha aconseguit destronar al rei de l'edició anterior, la cocteleria londinenca 'Dandelyan'.

En segona posició trobem el 'Connaught Bar', el qual està a Londres i l'any passat comptava amb la cinquena posició; i, finalment,  la 'Florería Atlántico de Tato Giovannoni' de Buenos Aires tanca el 'top tres' després d'escalar onze llocs.

També et pot interessar...