La cocteleria 'Paradiso' i 'Dr. Stravinsky', entre els 50 millors bars del món

Els dos establiments estan situats a Barcelona | El bar madrileny 'Salmón Gurú' també forma part d'aquest selecte rànquing

Bar Paradiso
La cocteleria 'Paradiso' i 'Dr. Stravinsky', entre els 50 millors bars del món | Paradiso

Barcelona està d'enhorabona. Dos locals de la ciutat comtal han estat escollits per formar part del rànquing dels 50 millors bars del món, quelcom que es va decidir ahir a la nit durant la celebració del 'The Wolrd's 50 Best Bars' a Londres —considerada la capital mundial de la cocteleria—. Amb tot, hi ha un tercer bar localitzat a l'Estat que també té un lloc reservat en aquesta llista: es tracta de l'establiment madrileny 'Salmón Gurú', que s'uneix a l'èxit compartit per la cocteleria 'Paradiso' i el 'Dr. Stravinsky'. El certamen guarda cert paral·lelisme amb el 'The World's 50 Best Restaurants', un esdeveniment que tindrà lloc el mes de juny del 2020 a Bèlgica.

Posicions molt similars al rànquing

Així les coses, els tres bars compten amb una posició força similar a la llista. Mentre que el 'Salmón Gurú' és el que compta amb un lloc més elevat —ha guanyat 28 posicions fins a assolir ser el número 19—, la cocteleria 'Paradiso' el segueix de ben a prop, i ha passat del número 37 a la 20.

Una mica al darrere, però sense allunyar-nos massa, trobem el bar 'Dr. Stravinsky'. En aquest cas, cal destacar que és la primera vegada que el local entra a formar part del rànquing, i es podria dir que ha començat de la millor manera: ascendint fins a la posició número 25.

El bar 'Dante', considerat el millor del món

Pel que fa al pòdium del certamen, trobem que el guanyador del rànquing és el bar 'Dante', localitzat a Nova York i que ha aconseguit destronar al rei de l'edició anterior, la cocteleria londinenca 'Dandelyan'.

En segona posició trobem el 'Connaught Bar', el qual està a Londres i l'any passat comptava amb la cinquena posició; i, finalment, la 'Florería Atlántico de Tato Giovannoni' de Buenos Aires tanca el 'top tres' després d'escalar onze llocs.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari