Sorpresa i preocupació per l’absència de Pedro Piqueras als informatius de Telecinco

La cadena ha canviat la programació del vespre sense previ avís per emetre un especial sobre el coronavirus

Mediaset  ha pres diverses  mesures  decisives per fer front a la  crisi del coronavirus. Una d’elles ha destacat per sobre de totes, descol·locant molt l’audiència d’aquest dimecres al vespre, ja que tothom esperava veure ‘El Tirón’ a Telecinco, però en canvi van emetre un  informatiu especial sobre el coronavirus on, a més a més, no el va conduir Pedro Piqueras.

Absència de Piqueras i canvi de programació pel coronavirus

El canvi  en la programació  a pres per  sorpresa tant els espectadors com a altres companys de cadena, ja que ‘Sálvame’ va acomiadar-se per Twitter anunciant l’emissió de ‘El Tirón’, programa presentat per Christian Gálvez, de la mateixa manera que ho havia fet prèviament dimarts el mateix concurs.

Tanmateix, en lloc seu van emetre l’informatiu  amb  Isabel Jiménez al capdavant, substituint Pedro Piqueras i preocupant l’audiència. Segons fonts de Telecinco consultades per ‘El HuffPost’, el periodista habitual de les notícies de la nit «està bé», però tenia quelcom a fer.

Cal destacar que Mediaset ha pres tota una sèrie de mesures per fer front al coronavirus i minimitzar els  contagis entre els seus treballadors. Així ho ha anunciat David Cantero durant els informatius del migdia, afegint que ara per ara només  hi haurà  un presentador  al capdavant de cada emissió, alternant-se amb Isabel Jiménez cada setmana.

Informatius migdia de Telecinco
Els informatius seran conduïts només per un presentador mentre duri la crisi del coronavirus | Telecinco

En relació amb aquestes mesures, «preses per reduir les possibilitats de contagi i minimitzar els efectes d’aquesta  crisi sanitària», Cantero ha explicat: «Pot ser que molts passem aquesta espècie de grip, però no pot ser que siguem tots a la vegada; a poc a poc i tots els casos podran ser atesos».

Així doncs, el periodista ha afegit que cal «aplicar la màxima responsabilitatcol·lectiva i  individual», reiterant que «no serveixen de res la por i l’alarma innecessària» i assegurant que podrem «frenar» el coronavirus si som «sensats» i «reduïm la nostra activitat social  al màxim durant unes setmanes», juntament amb «una curosa higiene personal».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IMPORTANTE: Se trata de que en ningún caso nos contagiemos muchos a la vez; eso colapsaría por completo los centros sanitarios. De ahí las medidas, por eso se llama a la responsabilidad! Puede que muchos pasemos esta especie de gripe, pero no puede ser que seamos todos a la vez; poco a poco y todos los casos podrán ser atendidos. Hay que reducir las posibilidades de contagio y minimizar los efectos de esta crisis sanitaria. De eso se trata: de aplicar MÁXIMA RESPONSABILIDAD COLECTIVA E INDIVIDUAL! De nada sirven el miedo y la alarma innecesaria, seamos sensatos y reduzcamos nuestra actividad social al máximo durante unas semanas. Eso, y una cuidadosa higiene personal, frenará el avance del coronavirus... Apartaos de los bulos y las noticias falsas; acudid en busca de información veraz y actualizada sólo a los medios de comunicación profesionales y tened confianza en los expertos y trabajadores de la Sanidad que se dejan el alma cada día por el bien de todos. Unas semanas de calma y recogimiento y acabaremos entre todos con esto... No hay otra forma! Pensad y actuad con sensatez! LA IGNORANCIA Y LA DESINFORMACIÓN, LA FALTA DE EMPATÍA Y DE SOLIDARIDAD SON LOS VERDADEROS PELIGROS DE ESTA CRISIS!!!! Comentadlo con vuestra gente, intentemos hacer comprender a cuántos más mejor de qué va esto. Hay que repudiar sin contemplaciones las idioteces y las locas teorías conspiranoicas que andan por ahí...

Una publicación compartida por David Cantero (@david_cantero_informativos) el