Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Butaner baixant una bombona de butà

S'acaba el termini: aconsegueix avui mateix una bombona de butà gratis de Repsol

Amb aquesta promoció podràs aconseguir una bombona sense pagar res

Aconsegueix ara mateix una bombona de butà gratis, abans que s'acabi el termini! La inflació, tot i que ha baixat respecte als darrers mesos, continua estant pels núvols. Això ha provocat conseqüències greus pel que fa a la pujada dels preus últimament.

Des de la invasió de Rússia a Ucraïna i amb l'esclat de la guerra, hi ha molts els béns de primera necessitat que s'han encarit sense fi. En aquest sentit, algunes companyies aposten pel llançament de promocions. I gràcies a la de Repsol, podries emportar-te una bombona de butà gratis a casa.

Repsol regala una bombona de butà fins a finals d'any

Tot i que pot semblar el contrari, de moment, encara hi ha milions de llars que continuen escalfant-se o cuinant amb la bombona de butà. Això fa que, a les cases esmentades, les factures no parin de créixer. 

Per aquest motiu, des de Repsol han decidit dur a terme una promoció que pot resultar molt interessant per a qui faci servir la bombona de butà a casa seva. De fet, es podrà gaudir al llarg d'aquests darrers mesos del 2022. Si no et vols perdre res, descobreix com la pots aconseguir de manera senzilla i ràpida.

Aconsegueix una bombona totalment gratuïta

Si tu també vols aprofitar-te de la darrera promoció que ha llançat Repsol, aquesta és la teva oportunitat. Ara podràs aconseguir una bombona de butà completament gratuïta. Sí, com ho llegeixes.

Bombona de butà
El preu de la bombona podrà pujar molt l'any que ve. | Europa Press

Per poder fer ús de l'oferta, l'únic que cal fer és accedir al portal web «Demana la teva Bombona». A més, també hi pots accedir a través de l'aplicació «Bombona Butà Repsol». Quan estiguis a dins, sense importar si ho fas des del web o des de l'aplicació, el següent que has de fer és una comanda de 10 unitats. Després, cal donar-se d'alta amb el DNI que hagis utilitzat per fer la compra a «Repsol Més Energies».

Després d'aquest pas, l'únic que queda és que accedeixis a la teva àrea personal d'usuari. Hi podràs trobar disponible l'opció per activar la promoció que et permetrà aconseguir la bombona de Repsol gratuïta.

Fins quan pots gaudir d'aquesta promoció?

En el cas que vulguis aprofitar aquesta campanya de Repsol, has de saber que ho podràs fer fins al 31 de desembre d'aquest mateix any. A més, la promoció és vàlida tant a la Península com a les Illes Balears. Després, quan s'hagi bescanviat el bo, l'usuari comptarà amb un termini màxim de tres mesos per demanar la bombona de butà gratuïta. En cas contrari, la promoció no serà vàlida i el bo no es podrà bescanviar després que hagi caducat o després del seu ús.

Aquest és el preu al qual pot arribar la bombona de butà

Repsol ha decidit fer aquesta campanya, oferint una bombona de butà gratuïta, amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la inflació, així com d'altres problemes.

En aquest sentit, també cal recordar que, actualment, el preu de la bombona se situa en 19,55 € perquè va ser congelat pel Govern. Tot i això, per 2023 totes les previsions apunten que podria continuar creixent. Això pot ocasionar que milions les llars no puguin accedir a una bombona de butà de manera tan assídua com necessitarien. Amb aquesta ajuda, Repsol pretén que la seva promoció sigui una ajuda per a totes aquestes famílies a l'hivern del 2022.