Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
C-58

S'acaben les obres d'ampliació de la C-58 entre Badia del Vallès i Sabadell

S'ha afegit un tercer carril per descongestionar la via, que és la que més trànsit presenta de tot Catalunya

C-58
S'acaben les obres d'ampliació de la C-58 entre Badia del Vallès i Sabadell | Twitter

 

Les obres que afecten la C-58 al seu pas entre Terrassa, Sabadell i Badia del Vallès comencen a veure el final. El tram entre Badia del Vallès i Sabadell ja està totalment renovat i sense incidències respecte a la circulació. La Generalitat va impulsar la creació d'un tercer carril en aquest tram amb la finalitat de descongestionar la via, que és una de les que suporta més trànsit de Catalunya. 

Els carrils entre Sabadell i Badia del Vallès ja estan operatius

Un dels trams afectats per les obres de millora ja està llest, malgrat les afectacions al trànsit durant les darreres setmanes. En els nous carrils entre el nus de Sant Pau, situat entre Badia i Sabadell, i l'enllaç amb la B-30 i l'AP-7  ja s'han acabat les tasques de l'asfaltat i estan oberts a la circulació sense congestions

En canvi, en el tram de la C-58 entre Sabadell i Terrassa, sentit Manresa, ara s'estan duent a terme tasques d'ampliació de la calçada, per a incorporar-hi un altre carril. Pel tram d'entrada a Terrassa centre hi circulen fins a 54.000 vehicles diaris i les obres tenen un valor d'uns 14 milions d'euros.

La C-58 registra 160.000 vehicles diàriament

Les obres es duen a terme per evitar les congestions | Servei Català de Trànsit

Entre Barcelona i Sabadell, la C-58 compta amb tres carrils, però de Sabadell a Terrassa, només amb dos, de manera que en aquest punt es produeixen grans congestions. Per això,  les obres permetran la suma d'un tercer carril al tronc de l'autopista i un quart carril discontinu destinat a facilitar les incorporacions i sortides. La C-58, que enllaça Barcelona amb el Vallès Occidental i el Bages, és l'única autopista sense peatge de Catalunya i registra més de 160.000 vehicles cada dia. 

També et pot interessar...