Leo Messi en un partit amb el FC Barcelon

Acord total: Messi ja té nou equip i demà serà presentat

L'astre argentí vestirà la samarreta del PSG

Ja és oficial. Leo Messi és nou jugador del Paris Saint-Germain. L’argentí ha finalitzat la seva història d’amor amb el FC Barcelona per començar una trajectòria a la ciutat de l’amor. 

Les últimes hores a l’entorn del futbolista han estat mogudes. ‘La Porteria’ de Betevé creava un sisme després d’informar que s’havia fet una última oferta per retenir-lo al Camp Nou. Tot i això, des d’Argentina, ‘Olé’, ja avançava que era impossible i ja s’havia decidit jugar al Parc dels Prínceps. 

París s’ha vestit de gala per l’ocasió. Els aficionats del PSG s’havien mobilitzat a l’aeroport de Le Bourget i a l’estadi davant la possible arribada de l’argentí. Messi, però, encara estava a Barcelona i no tenia pensat viatjar a la capital francesa fins a signar el nou contracte.

Segons ha avançat 'L'Équipe', l'avió de Messi aterrarà a primera hora de la tarda d'aquest dimarts i hauria de passar l'examen mèdic. En acabar, signarà el contracte de dos anys i un d'opcional. Per aquest dimecres està prevista la roda de premsa.

Els últims detalls

Era qüestió de temps i de posar-se d’acord. Messi estava tranquil a casa amb la família, esperant com es desenvolupava el seu nou contracte amb el PSG. El seu pare, Jorge Messi, i els seus advocats, s’han encarregat de la seva arribada a París.

Un contracte que estava encarrilat, però faltaven els últims detalls per als interessos de l’argentí. Segons explicava ‘L’Équipe’, s’estava estudiant l’explotació dels drets d’imatge de Messi, així com la seva fitxa, que inclou el salari i les primes. Una xifra que se situaria per sota dels 40 milions d’euros, nets.

D’aquesta manera, els agents de Messi i el mateix jugador, ho volien deixar tot ben lligat abans d’aterrar a París per anunciar el seu fitxatge i presentar-se com a nou jugador del PSG. En posar-se d’acord, s’ha seguit el procés previst i la llum de ‘Déu’ ha il·luminat París.

Un dels detalls que ha explicat el rotatiu francès és el número que vestirà Messi amb el PSG. Després que hi hagués la hipòtesi que portaria el 10 de Neymar que provocarien alguns canvis en els dorsals de l'equip, finalment s'hauria decidit pel 30. Número amb el qual va debutar al FC Barcelona.
 

Una davantera de videojoc

El PSG s’ha convertit en el gran rival dels equips d’Europa per la Champions League. Un equip que, només anomenant-los, fa tremolar els rivals. Messi es tornarà a trobar amb Neymar i gaudirà del talent de Mbappé. Una davantera d’insomni i digna de qualsevol videojoc.

També compartirà vestidor amb companys de la selecció argentina que ha guanyat la Copa Amèrica com Di Maria o Paredes. O amb rivals que l’han patit cada any a la lliga espanyola, com Sergio Ramos