Imatge de Bàrbara Mestanza

Una actriu de TV3 revela el drama que va viure: «No recordo res, no ho puc suportar»

L'actriu catalana deixa al públic en xoc

Bàrbara Mestanza és una popular actriu catalana que s'ha fet un gran renom arreu del territori gràcies al seu talent. La jutgessa d''Oh Happy Day' i cantant del grup 'The Mamzelles', ha publicat el llibre 'Sucia' com a extensió de la seva obra teatral amb el mateix nom.

L'actriu utilitza com a via d'escapament les dues peces  després d'haver patit un abús sexual en un centre de massatges  al barri madrileny La Latina l'any 2015.

En una entrevista per 'El Circ', Mestanza recorda com un simple massatge es va convertir en una experiència desagradable que va marcar un abans i després en la seva vida. «Jo estava estirada i aquell senyor va començar a fer el què va fer», comença narrant.

El testimoni de l'actriu va deixar a l'audiència glaçada. Recorda que el seu cos va quedar completament paralitzat en adonar-se de què estava passant i no va poder actuar. «Estava tensa, però involuntàriament.  No em podia moure, em feia mal. Vaig estar un parell de dies com si hagués tingut un accident», detallava a 8TV.

«Sents com si no estiguessis present, com si fossis un fantasma»

Imatge de Bàrbara Mestanza al plató de 'Tot es mou'
L'actriu catalana denúncia la violència sexual | TV3

Bàrbara Mestanza utilitza tots els mitjans que té a les seves mans per a denunciar la violència sexual. En entrevistes prèvies a 'Tot es mou' i 'Planta Baixa' de TV3, ha seguit fent servir com a plataforma de difusió a la cadena pública.

En elles, reflexionava sobre per què no recorda res dels moments més crítics de l'agressió: «Dissociar-te no solament passa amb els abusos. És un mecanisme del cervell, perquè si connectes amb aquell patiment i aquell dolor,  les conseqüències són devastadores i no es poden suportar», sentenciava.

L'actriu crea peces teatrals plenes de denúncia social i en la seva obra 'Sucia' interpreta exactament l'abús sexual que va patir. D'aquesta forma consciència al públic i pot exterioritzar els sentiments reprimits. És tota una lluitadora.