Imatge de l'exfutbolista del FC Barcelona, Adama Traoré

Adama Traoré, segon jugador de la selecció espanyola positiu per coronavirus

El futbolista realitzarà aquest dimarts un nova prova PCR

El jugador del Wolverhampton anglès, Adama Traoré, exjugador del FC Barcelona, és el segon futbolista de la selecció espanyola positiu per coronavirus. Segons informa el diari Marca, aquest dilluns es van detectar diverses traces de Covid-19 en una prova feta a Anglaterra. Aquest dimarts es tornarà a sotmetre a les proves per saber si pot viatjar o no a Madrid per concentrar-se amb la selecció liderada per Luis Enrique.

Tots els futbolistes internacionals per Espanya s'estan sotmetent a proves PCR, quelcom que es repetirà en els pròxims dies per complir amb les exigències de la UEFA de cara els partits de la Lliga de les Nacions: aquest dijous contra Alemanya i diumenge contra Ucraïna. Cal recordar que aquest passat diumenge la selecció espanyola ja va informar d'un primer positiu: el jugador de la Reial Societat, Mikel Oyarzabal. El seu lloc l'ha ocupat el català Gerard Moreno.

Segona vegada que es queda a les portes del debut

Aquesta és la segona vegada que el futbolista d'Hospitalet de Llobrgat, Adama Traoré, es queda a les portes de debutar amb la selecció espanyola. La primera vegada va ser el mes de novembre quan va ser convocat en substitució de Rodrigo. Malgrat això, en acabar la seva jornada de la Premier League va patir unes molèsties musculars que li va impedir atendre a la trucada de Robert Moreno. Enmig, també va aparèixer un embolic amb la selecció de Mali on s'especulava d'un presumpte acord amb el jugador per competir amb el país africà.

Malgrat això, l'aposta de Luis Enrique amb Adama és una realitat i ha quedat demostrat. Ara però, el virus s'ha posat el mig i el futbolista haurà d'esperar aquesta segona prova per saber si pot viatjar a Madrid o no. Es desconeix qui serà el seu substitut si el futbolista no acaba convocat amb Espanya.