Imatge de l'aeroport del Prat de Barcelona

Vueling avança les connexions de Barcelona amb Milà, Amsterdam, Roma i Copenhaguen

L'empresa preveu tenir actives pel juliol 34 rutes amb sortida o destinació a la capital catalana

La companyia aèria Vueling  ha anunciat que avança la represa de connexions post-Covid-19 entre Barcelona  i les ciutats europees de Milà i Roma, a Itàlia, Amsterdam, a Holanda, i Copenhaguen  a Dinamarca. Així, els vols cap a Milà  i Amsterdam  començaran el dilluns 22 de juny, amb tres vols setmanals cadascuna. Els vols a Roma començaran el 26 de juny amb dues freqüències setmanals i els de Copenhaguen es faran a partir del 27 de juny. Vueling preveu rellançar l'operativa internacional de forma progressiva amb l'objectiu que pel juliol ja hi hagi 34 rutes actives amb sortida o destinació Barcelona.

El Grup Iberia, Vueling i Aena  s'han unit per a rendir un homenatge als treballadors d'hospitals, centres sanitaris i residències de majors durant la crisi de la Covid i regalaran bitllets aeris per a més de 70 destinacions a Espanya i la resta d'Europa. La promoció va dirigida a metges, infermers, auxiliars, zeladors, personal de neteja, i transport sanitari, entre altres, perquè «és hora de cuidar als qui més ens cuiden».

Bitllets de regal per al personal sanitari

El Grup Iberia  (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum) regalarà 25.000 bitllets dobles, incloses les connexions entre les tres companyies, Vueling altres 25.000 bitllets també dobles, i Aena es farà càrrec de les tarifes aeroportuàries. «Perquè aquestes persones, que estan donant tot per nosaltres, especialment durant els mesos més durs de la pandèmia, puguin ara visitar als seus familiars, gaudir d'un merescut descans i recuperar forces», asseguren les companyies en un comunicat conjunt.

Dates i requisits

Tot el ventall de destinacions de les diferents aerolínies a Espanya  i resta d'Europa, uns 70, estaran a la seva sencera disposició. Podran viatjar entre el 22 de juny i el 30 de setembre, i fer-ho acompanyats de la persona que triïn. La inscripció per a beneficiar-se d'aquests bitllets es realitzarà en www.iberia.com o en www.vueling.com, a partir de l'1 de juny al matí i fins que s'esgotin, o el 15 de juny com a màxim.

A les pàgines web d'Iberia, Vueling, Iberia Express i Aena hi ha disponible tota la informació sobre la sol·licitud i com acreditar-se per a rebre aquests bitllets.