Vueling

Vueling recupera 72 rutes des de l'aeroport del Prat

La companyia posarà en marxa 180 trajectes des de les seves bases durant els primers dies | La companyia recupera les rutes a finals de juny

La companyia Vueling  ha anunciat aquest dijous que recuperarà fins a  72 rutes directes a destins de l'Estat i internacionals com França, Itàlia, Regne Unit, Portugal, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Suïssa i Països Nòrdics. Els trajectes començaran entre finals de juny i principis de juliol, segons ha explicat l'aerolínia en un comunicat. En total, Vueling posarà en marxa fins a 180 rutes arreu de l'Estat i la resta d'Europa, xifra que suposa uns 2.000 vols setmanals. Primer s'operaran els vols domèstics, no només des de Barcelona  sinó també des de les bases de Sevilla, Màlaga, Alacant, Bilbao, Mallorca, Eivissa, Gran Canària i Tenerife.

La companyia també reiniciarà la seva operativa als aeroports  de Santiago, la Corunya, Vigo, Astúries, Sant Sebastià, Madrid, Saragossa, Valladolid, Menorca, València, Granada, Almeria, Jerez, Fuerteventura, Lanzarote i La Palma.

Pel que fa en l'àmbit internacional, l'aerolínia reprendrà la seva activitat des de  Roma i Paris, dues capitals on també hi té base. En una primera fase, s'operaran deu vols des de la capital italiana i quinze des de la capital francesa, tot i que està pendent de la decisió de l'obertura d'Orly. Vueling  ha avisat que l'operativa s'iniciaria de forma esglaonada, molt per sota de l'oferta habitual en aquests mesos respecte altres anys. El restabliment de les rutes també anirà lligat a les restriccions de vol dins d'Europa i adaptat a les normes de l'EASA.