Els aficionats del Sabadell celebren sense mesures de seguretat l'ascens de l'equip a Segona A

Les celebracions multitudinàries no han agradat a molts ciutadans de la ciutat

Imatge dels aficionats del FC Sabadell celebrant el seu ascens a Segona A
Les celebracions multitudinàries no han agradat a molts ciutadans de la ciutat | Twitter (@rogerbr21)

El Sabadell es proclamava campió del partit contra el Barça B el passat vespre i s'assegurava l'ascens a Segona divisió A. Aquest esperat triomf de l'equip del Vallès va fer embogir a la seva afició, la qual no va dubtar a llençar-se als carrers a celebrar. Aquesta va ser una acció, però, que no va sentar gaire bé a causa de la situació que ens trobem.

Càntics i abraçades: sense respectar les mesures

Encara que fos a títol personal, centenars de seguidors de l'equip sabadellenc van agrupar-se a l'Eix Macià i a la plaça Catalunya de la mateixa ciutat, sense respectar mesures de seguretat i sense seguir les recomanacions del govern a evitar aglomeracions. Així es pot veure en molts dels vídeos que s'han compartit a les xarxes socials: càntics, abraçades o banys al llac del parc. 

A més, tal com publica el mitjà digital 'iSabadell', el virus està tornant a afectar a la ciutat en aquestes últimes setmanes quan els brots de coronavirus estan anant a l'alça. Així, molts han titllat aquest fet d'«irresponsable» i d'«una falta de respecte».

Minuts abans que aquesta desafortunada celebració s'iniciés, l'Alcaldesa de Sabadell, Marta Farrés, ja demanava a través del seu perfil de Twitter una celebració responsable «Des de casa», «a les xarxes socials» i sense «aglomeracions i trobades».


Comentaris

envia el comentari