Imatge de la festa de Sant Joan que s'ha dut a terme als carrers de Ciutadella el dimarts, 23 de juny de 2020

Aglomeracions a Ciutadella tot i la suspensió de les festes de Sant Joan

Les festes havien estat prohivides però centenars de persones han volgut sortir al carrer en una imatge molt criticada a la xarxa

La polèmica està servida. Centenars de persones han optat per fer cas omís de les recomanacions de les autoritats i han volgut sortir al carrer a Ciutadella  per celebrar el popular 'primer toc de flabiol' a la Casa del Caixer Senyor, per les festes de  Sant Joan.

Les festes, oficialment, han estat prohibides però centenars de persones han volgut sortir al carrer en una imatge que s'ha fet ràpidament viral  i ha causat moltes reaccions a les xarxes. 

La Policia Local ha carregat a posteriori contra l'acte però no ha fet res per a poder dispersar la gent que s'havia congregat al centre de la ciutat. Segons ells, l'acte ha durat poca estona i, per la qual cosa, no han hagut d'actuar-hi. 

L'Ajuntament, al fil de la qüestió, sí que ha demanat responsabilitat davant un acte que havia estat prohibit anteriorment  per l'impacte de la crisi del coronavirus a l'Estat espanyol.