YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Brot de coronavirus en un hotel de Mallorca: desenes de treballadors aïllats

Les illes Balears sumen un total de 10 nous brots fins al moment

Vistes de les habitacions d'un hotel amb els seus balcons
Nou brot de coronavirus a un hotel de Mallorca | Catalunya Diari

Mallorca és una de les destinacions turístiques preferides pels turistes. No obstant això, per culpa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus aquest any es troba més buida del que és habitual en aquestes dates.

Així i tot, la majoria d'hotels han obert les portes per acollir aquells que sí que s'han atrevit a viatjar a l'illa i a gaudir de les seves vacances a les platges que té. A mitjans de juliol, centenars de turistes van arribar a les illes Balears amb la idea de gaudir de les vacances, sobretot a destins destacats com Magaluf. Tot i que Mallorca té les portes obertes, ja s'ha donat algun cas del virus. Ara, ha tornat a sortir a la llum un nou brot a l'illa.

Més de 50 proves realitzades als contactes d'un treballador positiu

Segons ha informat la Conselleria de Salut, estan aïllats els treballadors de l'hotel Club Cala Barca de la costa de Santanyí. Van ser posats en quarantena després que un d'ells donés positiu en Covid-19. Després d'aquest, es van realitzar 52 proves a persones que havien estat en contacte directe i cinc d'elles van donar positiu.

El primer de tots està afectat lleument, mentre que la resta són asimptomàtics i tots es troben aïllats en els seus domicilis. Està previst que aquest dijous es facin proves a 50 persones més que treballen o han estat en contacte directe amb ells, segons indiquen els protocols establerts.

Segons fonts de l'hotel on ha passat, han assegurat que aquest està duent a terme tots els protocols preventius i que ha estat gràcies a això que s'ha pogut actuar amb rapidesa.

Cap turista de l'hotel contagiat

D'altra banda, han indicat que en aquest lloc d'alberg a l'illa estan complint amb totes les mesures de seguretat i han volgut destacar que no hi ha cap turista contagiat gràcies a totes les prevencions sanitàries que ha imposat el Club Cala Blanca.

Si se suma aquest nou brot que ha sorgit a Mallorca als que ja s'havien donat a les illes, s'obté un total de deu brots a les illes Balears fins al moment.


Comentaris

envia el comentari