Primer pla de la cantant catalana Aitana Ocaña en un dels seus videoclips

Aitana ('OT') anuncia entre llàgrimes la pitjor notícia possible

La catalana està tenint problemes vocals que li impedeixen cantar

Els fans d'Aitana han rebut la pitjor notícia possible. I és que l'exconcursant d''Operación Triunfo' ha revelat als seus seguidors que pateix certs problemes de salut que l'han portat a cancel·lar els seus pròxims concerts.

Concretament, l'artista té molt afectades les cordes vocals a causa d'una laringitis que arrossega des de principis de setembre, i sembla que les conseqüències segueixen sent nefastes per a la seva veu.

De fet, la situació ha arribat fins a tal punt que Aitana s'ha vist obligada a prendre una dràstica decisió que ha anunciat a través del seu compte oficial d'Instagram.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Faig aquest vídeo perquè no em ve de gust fer-ho per escrit i que sigui tan impersonal», començava dient als seus gairebé tres milions de seguidors.

Així, sense poder contenir les llàgrimes, la cantant aprofitava la publicació per anunciar la cancel·lació del concert que tenia programat aquest passat dissabte a Sanlúcar de Barrameda. Una decisió que ha volgut justificar en un extens vídeo de més de quatre minuts de durada.

Aitana cancel·la el seu últim concert i entre llàgrimes explica el motiu

Aquest dissabte 25 de setembre, Aitana es desplaçava fins a la localitat gaditana de Sanlúcar de Barrameda per fer un concert que tenia programat després del seu retorn als escenaris. No obstant això, per desgràcia, l''extriunfita' s'ha quedat a les portes del gran esdeveniment per una raó molt preocupant i aliena a ella.

«A principis de setembre vaig tenir laringitis, que no és una cosa molt forta, però el problema és que se'm van inflamar les cordes vocals. Vaig haver de cancel·lar concerts i ajornar altres quatre, per ser exactes», explicava la catalana per contextualitzar els seus problemes actuals.

Així mateix, feia diverses setmanes que l'artista es trobava allunyada de la música per culpa de la laringitis que li van diagnosticar a principis de mes. Però, hi havia decidit tornar a cantar a Sevilla per a l'alegria dels seus fans.

«Divendres, després de tres setmanes, vaig tornar a Sevilla i tenia moltíssimes ganes de tornar. De fet, el meu metge i la meva foniatra em van dir que no estava capacitada. Quan tens laringitis per a la veu parlada estàs bé, però per cantar tens les cordes inflamades o irritades», explicava.

Tot i que els seus metges li havien desaconsellat reprendre la seva activitat professional, Aitana estava tan emocionada per tornar que no va dubtar a donar-ho tot sobre l'escenari. Encara que les conseqüències per a la seva veu van ser molt perjudicials.

«Va ser una pujada i tenia moltíssimes ganes de tornar, però ho vaig passar una mica malament perquè al mig del concert em van començar a fer mal les cordes vocals. Em vaig quedar disfònica», confessa.

«Vaig trucar a la meva 'vocal coach' i al meu metge i em van dir que si descansava tornaria a tenir veu. Vaig estar escalfant una mica i he lluitat per recuperar-me, però m'he aixecat gairebé sense veu, de fet no puc fer l'escala», assenyalava amb profund pesar.

Aitana confessa que no sap quan podrà tornar als escenaris

Davant d'aquesta situació, a l'artista no li ha quedat més remei que cancel·lar el seu concert de Cadis i alguns posteriors que ja estaven programats dins de la seva agenda.

«He de cancel·lar el concert d'avui (dissabte) de Cadis. Em sap fatal, perquè sé que hi ha gent molt pitjor. És només una laringitis, però per desgràcia he de cancel·lar uns concerts», comunicava molt trista.

«És una merda... No vull que ningú pensi que no soc responsable, cada dia escalfo i tinc cura de la veu. Però tampoc puc forçar la situació ni que empitjori», deia embolicada en llàgrimes.

A més a més, Aitana ha volgut demanar-li disculpes a totes les persones que ja tenien la seva entrada comprada, tornant a demostrar el gran compromís que té amb els seus fans.

«He vingut per intentar-ho fins a l'últim moment i seguiré mirant-me. Tornaré a la foniatra per veure quant de temps pot durar això, encara que espero que no sigui molt», assegurava.

«He de millorar vocalment per poder pujar a l'escenari, que espero que no sigui dins de molt temps. Moltes gràcies, per això volia fer aquest vídeo, per donar explicacions. Ho sento molt», afegia Aitana sense poder concretar una data per al seu retorn.