Imatge de Joan Laporta amb Aitana Bonmatí a l'estadi Johan Cruyff

Aitana Bonmatí ja sap què passarà al Barça i no deu estar contenta amb Laporta

Joan Laporta segueix amb les retallades i també afecten el femení

Estiu mogut per a Aitana Bonmatí. La consecució del Mundial ha semblat no ser notícia després de tota la polèmica amb Luis Rubiales i Jenni Hermoso. Ara, deixant ja la polèmica enrere, Aitana Bonmatí ha tornat als entrenaments amb el Barça.

Una tornada que ha estat atípica. I és que, després del Mundial, Joan Laporta ha decidit 'tallar l'aixeta' al femení. És a dir, apostar per una plantilla curta i no fitxar reemplaçaments després dels traspassos de Laia Codina a l'Arsenal i d'Ana-Maria Crnogorcevic a l'Atlètic.

La plantilla es quedarà amb 22 jugadores i es reforçarà amb l'entrada esporàdica d'alguna jugadora del filial. Aquesta és la decisió de Joan Laporta amb el femení per a aquest curs 2023-24: una plantilla curta, però alhora amb l'obligació de lluitar novament per tots els títols en joc.

Joan Laporta i les retallades al Barça

Tot i les retallades, Aitana té dues noves companyes: Ona Batlle i Esmee Brugts. Dos fitxatges que arriben per apuntalar la defensa blaugrana i que han de permetre a les de Jonatan Giráldez fer un salt de qualitat. A més, aquest any també s'espera que les futbolistes més joves, Giulia Dragoni i Vicky López, també facin un pas endavant.

Així mateix, falta saber què passarà a la porteria blaugrana. Posició que (això sí) el club té molt ben coberta. L'excels Mundial de Cata Coll, que va treure el lloc a Misa Rodríguez, fa que la portera hagi guanyat molta repercussió i que siguin molts els que reclamen la seva titularitat amb l'equip.

Sandra Paños, però, continua sent tot un pal de paller en aquest l'equip. Sandra Paños, una de les capitanes blaugranes, és una de les futbolistes amb més ascendència al vestidor i haurem de veure com Giráldez gestiona aquesta lluita d'egos.

Veurem, doncs, si aquest nou Barça més auster continua sent capaç de lluitar per tots els títols que estan en disputa aquest nou curs 2023-24.