Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tebas crítica les paraules de Piqué en comparar el seu patrimoni amb el pressupost de l'Espanyol

La Lliga ajorna el Barça-Madrid per les tensions a Catalunya

Les dades més properes que es plantegen als dos clubs són els dies 4, 7 o 18 de desembre

Tebas crítica les paraules de Piqué en comparar el seu patrimoni amb el pressupost de l'Espanyol
Tebas vol canviar les seus i que la competició continui | Cedida

Aquest passat dijous s’ha decidit, per part del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, que s’havia de celebrar el pròxim 26 d’octubre, canviï de data per motius de seguretat, ja que hi ha convocada pel mateix dia una manifestació a Barcelona en contra de la sentència de l'1-O.

[predef]newsletter-catalunyadiari-general-351[/predef]

Encara no s’ha decidit quan es jugarà el partit, però els dos equips tenen fins dilluns per arribar a un acord i establir una nova data. Les causes de l’ajornament, segons Competició, són excepcionals. Han desestimat la fórmula que va proposar la Lliga (Javier Tebas), que es basava en canviar la seu dels partits, i que aquest primer enfrontament es realitzés a Madrid i l’enfrontament que en març s’havia de donar a la ciutat espanyola, es celebrés al Camp Nou, però ho han rebutjat.

4, 7, o 18 de desembre

Segons han publicat medis com ‘Cope’ o ‘Iusport’, Competició ha demanat als dos clubs que es posin d’acord i que marquin una data al seu calendari, a més, també els ha demanat que aquesta data sigui donada abans del pròxim dilluns.

El CSD (Consell Superior de Deportes), ha expressat que no es jugués el partit, i ha posat d’argument la situació a Catalunya.  Les dades més properes que es plantegen als dos clubs són els dies 4, 7 o 18 de desembre. Si no arribessin a un acord en la data entre el Barça i el Madrid, Competició seria l’òrgan que establís una data oficial per la celebració del partit de Lliga.

També pots llegir...