L'Ajuntament de Barcelona destinarà 5 milions a l'ampliació de terrasses

L'ajuntament destinarà 5,19 milions d'euros a l'ampliació de terrasses

Diverses persones en una terrassa de bar a Barcelona
Barcelona destinarà 5 milions d'euros a ampliar les terrasses | EP

L'Ajuntament deBarcelona destinarà 5,19 milions d'euros a l'ampliació de terrasses de bars i restaurants perquè la reducció de l'aforament no impliqui perdre taules. L'empresa municipal Barcelona d'Infraestructures Municipals (Bimsa) ha licitat per via d'urgència el contracte per a «obres relatives a l'ampliació de l'espai públic per destinar-lo a la reobertura de terrasses», segons ha avançat Tot Barcelona i ha comprovat Europa Press.

El contracte s'ha dividit en deu lots i durarà nou mesos prorrogables, en una licitació que permet terminis més curts i tancar la recepció aquest divendres 12 de juny.

La intenció del consistori és que les terrasses que actualment tenen quatre taules o menys puguin mantenir-ne el nombre actual, i també proposa que els establiments que no les tinguin puguin disposar d'elles si hi ha espai a prop. L'Ajuntament vol «fer compatible mantenir les distàncies de seguretat sanitàries amb el manteniment de les taules i de l'activitat econòmica a la ciutat», i ha demanat corresponsabilitat als restauradors.

El restaurador de Manresa deixa la vaga de fam

El restaurador manresà, José Antonio Sánchez, ha aturat aquest dimarts a la tarda, després de només quatre hores, la vaga de fam que havia iniciat a mig matí per intentar que l'Ajuntament de Manresa autoritzés els para-sols que havia instal·lat en la terrassa del seu bar.

La decisió d'aturar la vaga de fam s'ha produït després que aquesta tarda, al voltant de les tres, el bar 'El Renacer' ha rebut una trucada del consistori, en què han estat informats que a partir de dimecres rebran el permís, de mà d'un policia local, que els autoritza a col·locar para-sols a la terrassa.


Comentaris

envia el comentari